طرز تهیه قهوه پرتقالی با طعمی متفاوت و جذاب ساده و خانگی

طرز تهیه قهوه پرتقالی با طعمی متفاوت و جذاب ساده و خانگیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه قهوه پرتقالی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 05 دقیقه

طرز تهیه قهوه پرتقالی

مواد لازم برای 1 نفر

قهوه ترک 2 قاشق غذاخوری

شکر 1/2 قاشق چایخوری

پرتقال 1 عدد

آب 2 قاشق سوپخوری


مرحله اول

برای درست کردن این قهوه خوشمزه ، ابتدا پرتقال رو بشورید و سر اون رو با یک چاقو ببرید. سپس با یک قاشق داخل پرتقال رو خالی کنید و دور بریزید.


مرحله دوم

2 قاشق غذاخوری قهوه ترک رو به همراه نصف قاشق چای‌خوری شکر داخل ظرف بریزید و با هم ترکیب کنید. سپس دو قاشق سوپ‌ خوری آب به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید ، تا دانه شکر و قهوه به صورت کامل داخل آب حل شود.


مرحله سوم

این ترکیب رو داخل پوست پرتقال بریزید و پرتقال رو روی شعله مستقیم قرار بدید. شعله را ملایم کنید و منتظر بمونید تا قهوه به جوش بیاید و غلیظ شود. بعد از اینکه قهوه به جوش آمد ، اون رو داخل ظرف‌های سرو بریزید و نوش جان کنید. نوش جان


نکات مهم
مقدار شکری که در تهیه این قهوه استفاده می‌کنید ، کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و می‌توانید مقدار اون رو کمتر یا زیادتر کنید.
می‌توانید بعد از اینکه قهوه رو داخل لیوان‌های سرو ریختید ، مقداری یخ و بستنی وانیلی به آن اضافه کنید تا یک نوشیدنی جذاب و خنک داشته باشید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.