طرز تهیه لاسی انبه هندی نوشیدنی خوشمزه و مقوی

طرز تهیه لاسی انبه هندی نوشیدنی خوشمزه و مقویسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک نوشیدنی خنک هندی رو آوردیم به اسم لاسی انبه. مطمعنا تا حالا این نوشیدنی خوشمزه رو امتحان نکردید پس اگه دوست دارید که اون رو امتحان کنید. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه لاسی انبه هندی

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ انبه 2 عدد

⫸ ماست چکیده 1 پیمانه

⫸ شیر 1 پیمانه

⫸ شکر 2 قاشق غذاخوری

⫸ پودر هل 1 قاشق چایخوری

⫸ زعفران به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این دسر خوشمزه هندی ابتدا دو عدد انبه را بشورید و آن رو پوست بگیرید سپس آن را به صورت مربع های کوچک خرد کنید حالا انبه های خرد شده رو داخل مخلوط کن بریزید.


مرحله دوم

بعد به آن یک پیمانه ماست چکیده را اضافه کنید حالا یک پیمانه شیر به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و در آخر دو قاشق غذاخوری شکر یک قاشق چایخوری پودر هل و زعفران را اضافه کنید.


مرحله سوم

حالا همه مواد رو با هم مخلوط کنید وقتی که مواد خوب با هم مخلوط شدن و نوشیدنی به غلظت مناسب رسید اون را داخل ظرف سرو مورد نظرتون بریزید بعد با هر چیزی که دوست دارید آن را تزئین کنید نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.