طرز تهیه موهیتو هندوانه با عسل خنک و خانگی

طرز تهیه موهیتو هندوانه با عسل خنک و خانگیسلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک موهیتو خیلی ساده رو آوردیم که بهترین گزینه برای روز های گرم تابستانی هست ، آموزش امروز طرز تهیه موهیتو هندوانه هست .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 18 دقیقه
زمان تهیه: 5 دقیقه

طرز تهیه موهیتو هندوانه

مواد لازم برای 2 الی 3 نفر

هندوانه به مقدار لازم

نعنا چند برگ

یخ به مقدار لازم

آبلیمو 1 قاشق مرباخوری

عسل 1 تا 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

در مرحله اول هندوانه رو از وسط برش بزنید و بعد پوست اون رو بگیرید و هندوانه رو به قسمت های کوچک تر برش بزنید سپس دونه های داخل هندوانه رو در بیارید‌ .


مرحله دوم

بعد از جدا کردن هسته های هندوانه اون هارو داخل یک میکسر بریزید سپس چند برگ نعنا به هندوانه اضافه کنید و روی اون کمی یخ بریزید در آخر 1 قاشق مربا خوری آبلیمو و 1 قاشق غذاخوری عسل رو اضافه کنید .


مرحله سوم

میکسر رو روشن کنید تا مواد خوب باهم میکس بشن بعد از اینکه مواد خوب باهم میکس شدن اونهارو داخل لیوان های سرو مورد نظرتون بریزید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.