طرز تهیه موهیتو هندوانه با عسل خنک و خانگی
سلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک موهیتو خیلی ساده رو آوردیم که بهترین گزینه برای روز های گرم تابستانی هست ، آموزش امروز طرز تهیه موهیتو هندوانه هست .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه موهیتو هندوانه
مواد لازم برای 2 الی 3 نفر
⫸ هندوانه به مقدار لازم
⫸ نعنا چند برگ
⫸ یخ به مقدار لازم
⫸ آبلیمو 1 قاشق مرباخوری
⫸ عسل 1 تا 2 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه آلاسکا (بستنی میوه ای) هندوانه خانگی
مرحله اول
در مرحله اول هندوانه رو از وسط برش بزنید و بعد پوست اون رو بگیرید و هندوانه رو به قسمت های کوچک تر برش بزنید سپس دونه های داخل هندوانه رو در بیارید .
مرحله دوم
بعد از جدا کردن هسته های هندوانه اون هارو داخل یک میکسر بریزید سپس چند برگ نعنا به هندوانه اضافه کنید و روی اون کمی یخ بریزید در آخر 1 قاشق مربا خوری آبلیمو و 1 قاشق غذاخوری عسل رو اضافه کنید .
مرحله سوم
میکسر رو روشن کنید تا مواد خوب باهم میکس بشن بعد از اینکه مواد خوب باهم میکس شدن اونهارو داخل لیوان های سرو مورد نظرتون بریزید ؛ نوش جان