طرز تهیه رانی پرتقال خانگی پالپ دار خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه رانی پرتقال خانگی پالپ دار خوشمزه به روش بازاریسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز آموزش رانی پرتقالی رو آوردیم که با این آموزش میتونید اون رو مثل رانی های آماده درست کنید و میل کنید ؛ با من همراه باشید .

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 120 دقیقه

طرز تهیه رانی پرتقال خانگی

مواد لازم برای 2 الی 3 نفر

⫸ پرتقال 3 عدد

آب 2 لیوان

شکر 1 لیوان


مرحله اول

ابتدا 1 عدد پرتقال رو پوست بگیرید و سپس پوست های سفید اون رو به راحتی جدا کنید تا رانی تلخ نشه بعد 2 عدد پرتقال رو هم به کمک دستگاه آبمیوه گیر آب بگیرید .


مرحله دوم

داخل یک قابلمه 2 لیوان آب ، 1 لیوان شکر ، پرتقال پوست گرفته شده و 2 لیوان آب پرتقال رو بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید تا 5 دقیقه بجوشه‌ بعد از 5 دقیقه تکه های پرتقال رو جدا کنید و داخل 1 لیوان بریزید و با پشت قاشق اون هارو له کنید .


مرحله سوم

بقیه مواد رو داخل مخلوط کن بریزید تا میکس بشه‌ بعد پرتقال هایی که جدا کرده بودید رو اضافه کنید و به مدت 1 الی 2 ساعت داخل یخچال قرار بدید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.