طرز تهیه نوشیدنی ساگو موزی خوشمزه و راحت بدون گلوتن

طرز تهیه نوشیدنی ساگو موزی خوشمزه و راحت بدون گلوتنهنرمندان محترم سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک نوشیدنی خیلی ساده رو آوردیم که میتونید به روش های خیلی متفاوت اون رو درست کنید . آموزش امروز طرز تهیه نوشیدنی ساگو هست .
ساگو نوعی دانه خوراکی با شباهت کمی به تخم ریحان می باشد ، ساگو سرشار از آنتی اکسیدان بوده و برای کاهش بیماری های قلبی و کاهش کلسترول خون مفید است ؛ این دانه جذاب فاقد گلوتن است و برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک مفید است ، با ساگو حلوا ، کاسترد و انواع دسر تهیه میشود .
با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه نوشیدنی ساگو

مواد لازم برای 2 الی 3 نفر

⫸ دانه های ساگو 1/2 لیوان

⫸ آب جوش 8 لیوان

⫸ رنگ خوراکی و یا رنگ طبیعی

⫸ موز 2 عدد

⫸ پودر ژله موز 1 بسته

⫸ شیر طعم دار شده با وانیل و هل حدود 1 لیوان


مرحله اول

در مرحله اول آب رو داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا به جوش بیاد وقتی که آب جوش اومد دانه‌های ساگو را به آن اضافه کنید و حدود 15 دقیقه اجازه بدید تا داخل آب جوش بماند .


مرحله دوم

ساگو را به 2 قسمت تقسیم کنید و به یکی رنگ خوراکی قرمز و به یکی زعفران اضافه کنید و مخلوط کنید بعد از رنگ کردن دوباره آنها را با آب سرد بشویید تا رنگ اضافه آن شسته شود .


مرحله سوم

پودر ژله موز را داخل یک ظرف بریزید و به آن آب جوش را اضافه کنید و مخلوط کنید تا ذرات ژله کاملا حل بشه وقتی که ژله کاملاً شفاف شد نصف لیوان آب سرد را به آن اضافه کنید .


مرحله چهارم

کف قالب مورد نظرتون رو چرب کنید و ژله را داخل آن بریزید و داخل یخچال قرار بدید تا ژله کاملا ببنده بعد از اینکه ژله بست آن را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید موز را پوست بگیرید و 1/3 آن را به صورت نگینی خرد کنید و بقیه آن را با پشت چنگال کاملا له کنید .


مرحله پنجم

داخل لیوان های مورد نظرتون ابتدا پوره موز رو بریزید بعد دانه های ساگو قرمز یا زرد رو بریزید بعد قالب های یخ را داخل لیوان بریزید و در آخر ژله های خرد شده را اضافه کنید در آخر شیر رو روی مواد بریزید ؛ نوش جان


نکات مهم :

📌برای استفاده از رنگ طبیعی میتوانید از زعفران ، پوره اسفناج و پودر لبو استفاده کنید در صورتی که میوه‌ شما رنگی است مثل تمشک ، بلوبری و توت فرنگی نیازی به رنگ خوراکی نیست ، دانه ساگو را داخل پوره میوه بریزید به راحتی رنگ میگیرد .

📌اگر از موز که به اندازه کافی شیرین است استفاده میکنید نیازی به شکر نیست ولی در صورت استفاده از میوه های دیگر کمی شکر بزنید و روی حرارت قرار بدین در این حالت نیازی به شیرین کردن شیر نیست .

📌مقدار غلظت دلخواه است .

📌برای غلیط تر شدن نوشیدنی از مواد بیشتر بریزید و مقدار شیر را کم کنید .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.