طرز تهیه نوشیدنی ساگو موزی خوشمزه و راحت بدون گلوتن
هنرمندان محترم سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک نوشیدنی خیلی ساده رو آوردیم که میتونید به روش های خیلی متفاوت اون رو درست کنید . آموزش امروز طرز تهیه نوشیدنی ساگو هست .
ساگو نوعی دانه خوراکی با شباهت کمی به تخم ریحان می باشد ، ساگو سرشار از آنتی اکسیدان بوده و برای کاهش بیماری های قلبی و کاهش کلسترول خون مفید است ؛ این دانه جذاب فاقد گلوتن است و برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک مفید است ، با ساگو حلوا ، کاسترد و انواع دسر تهیه میشود .
با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه نوشیدنی ساگو
مواد لازم برای 2 الی 3 نفر
⫸ دانه های ساگو 1/2 لیوان
⫸ آب جوش 8 لیوان
⫸ رنگ خوراکی و یا رنگ طبیعی
⫸ موز 2 عدد
⫸ پودر ژله موز 1 بسته
⫸ شیر طعم دار شده با وانیل و هل حدود 1 لیوان
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه نوشیدنی شیر انبه زعفرانی با طعمی متفاوت
مرحله اول
در مرحله اول آب رو داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا به جوش بیاد وقتی که آب جوش اومد دانههای ساگو را به آن اضافه کنید و حدود 15 دقیقه اجازه بدید تا داخل آب جوش بماند .
مرحله دوم
ساگو را به 2 قسمت تقسیم کنید و به یکی رنگ خوراکی قرمز و به یکی زعفران اضافه کنید و مخلوط کنید بعد از رنگ کردن دوباره آنها را با آب سرد بشویید تا رنگ اضافه آن شسته شود .
مرحله سوم
پودر ژله موز را داخل یک ظرف بریزید و به آن آب جوش را اضافه کنید و مخلوط کنید تا ذرات ژله کاملا حل بشه وقتی که ژله کاملاً شفاف شد نصف لیوان آب سرد را به آن اضافه کنید .
مرحله چهارم
کف قالب مورد نظرتون رو چرب کنید و ژله را داخل آن بریزید و داخل یخچال قرار بدید تا ژله کاملا ببنده بعد از اینکه ژله بست آن را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید موز را پوست بگیرید و 1/3 آن را به صورت نگینی خرد کنید و بقیه آن را با پشت چنگال کاملا له کنید .
مرحله پنجم
داخل لیوان های مورد نظرتون ابتدا پوره موز رو بریزید بعد دانه های ساگو قرمز یا زرد رو بریزید بعد قالب های یخ را داخل لیوان بریزید و در آخر ژله های خرد شده را اضافه کنید در آخر شیر رو روی مواد بریزید ؛ نوش جان
نکات مهم :
📌برای استفاده از رنگ طبیعی میتوانید از زعفران ، پوره اسفناج و پودر لبو استفاده کنید در صورتی که میوه شما رنگی است مثل تمشک ، بلوبری و توت فرنگی نیازی به رنگ خوراکی نیست ، دانه ساگو را داخل پوره میوه بریزید به راحتی رنگ میگیرد .
📌اگر از موز که به اندازه کافی شیرین است استفاده میکنید نیازی به شکر نیست ولی در صورت استفاده از میوه های دیگر کمی شکر بزنید و روی حرارت قرار بدین در این حالت نیازی به شیرین کردن شیر نیست .
📌مقدار غلظت دلخواه است .
📌برای غلیط تر شدن نوشیدنی از مواد بیشتر بریزید و مقدار شیر را کم کنید .