طرز تهیه شربت ریحان بنفش و لیمو بدون رنگ مصنوعی
سلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک شربت خنک و ساده رو آوردیم که به راحتی درست میشه و یک پیشنهاد عالی برای روز های گرم تابستانی هست. آمورش امروز طرز تهیه شربت ریحان هست. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه شربت ریحان بنفش
⫸ ریحان بنفش 250 گرم
⫸ آب جوش 1/5 لیتر
⫸ شکر 1 لیوان سرخالی
⫸ لیمو ترش 1 عدد
⫸ هل 2 تا 3 عدد
⫸ گلاب 2 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شربت نعنا و لیمو خانگی و مجلسی
مرحله اول
۲۵۰ گرم ریحان بنفش پاک شده رو داخل یک ظرف بریزید بعد به اون یک و نیم لیتر آب و ۲ تا ۳ عدد هل را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید و ۲۰ دقیقه به اون استراحت بدید تا دم بکشه.
مرحله دوم
در این فاصله یک عدد لیموترش را از وسط نصف کنید و هسته های اون رو بیرون بیارید و بعد آب لیمو ترش رو به شربت اضافه کنید در آخر دو قاشق غذاخوری گلاب و یک لیوان شکر رو اضافه کنید و هم بزنید و آن را آبکش کنید سپس آن را داخل یخچال قرار بدید تا خنک بشه ؛ نوش جان