طرز تهیه شربت ریحان بنفش و لیمو بدون رنگ مصنوعی

طرز تهیه شربت ریحان بنفش و لیمو بدون رنگ مصنوعیسلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک شربت خنک و ساده رو آوردیم که به راحتی درست میشه و یک پیشنهاد عالی برای روز های گرم تابستانی هست. آمورش امروز طرز تهیه شربت ریحان هست. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

طرز تهیه شربت ریحان بنفش

ریحان بنفش 250 گرم

آب جوش 1/5 لیتر

شکر  1 لیوان سرخالی

لیمو ترش 1 عدد

هل 2 تا 3 عدد

گلاب 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

۲۵۰ گرم ریحان بنفش پاک شده رو داخل یک ظرف بریزید بعد به اون یک و نیم لیتر آب و ۲ تا ۳ عدد هل را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید و ۲۰ دقیقه به اون استراحت بدید تا دم بکشه.


مرحله دوم

در این فاصله یک عدد لیموترش را از وسط نصف کنید و هسته های اون رو بیرون بیارید و بعد آب لیمو ترش رو به شربت اضافه کنید در آخر دو قاشق غذاخوری گلاب و یک لیوان شکر رو اضافه کنید و هم بزنید و آن را آبکش کنید سپس آن را داخل یخچال قرار بدید تا خنک بشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.