طرز تهیه آکارا فلافل آفریقایی با آموزش تهیه نان پیتا

طرز تهیه آکارا فلافل آفریقایی با آموزش تهیه نان پیتا

سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون یک غذای متفاوت به اسم آکارا فلافل آفریقایی با نان پیتا رو آوردم.این غذای خیلی خوشمزه و لذیذ رو میتونید تو کمترین زمان درست کنید و از اون لذت ببرید با من همراه باشید.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 120 دقیقه

طرز تهیه آکارا فلافل با نان پیتا

مواد لازم برای 4 نفر

لوبیا چشم بلبلی 1/5 لیوان

پیاز متوسط 1 عدد

سیر 3 حبه درشت

فلفل دلمه ای نصف 1 عدد

نمک 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

زیره سیاه 1 قاشق چایخوری

پاپریکا 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای نان پیتا

آرد 2 لیوان سفید یا آرد لواش

شکر 1 قاشق غذاخوری

مایه خمیر فوری نصف قاشق غذاخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

روغن مایع 2 قاشق غذاخوری

آب نصف لیوان


مرحله اول

اول از همه میریم سراغ درست کردن نان پیتا دو لیوان آرد سفید رو داخل ظرف الک کنید سپس به اون نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه به همراه یک قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و بعد نصف قاشق چایخوری و مقداری روغن مایع را داخل مواد بریزید و سپس نصف لیوان آب روی مواد بریزید و با قاشق هم بزنید وقتی همه مواد خوب با هم مخلوط شد خمیر را با دست ورز ببینید. حالا از مواد یک چونه بگیرید زیر و روی اون رو روغن بمالید و روی آن را بکشید و جای گرم قرار بدید تا استراحت کنه.


مرحله دوم

حالا بریم سراغ درست کردن آکارا لوبیا چشم بلبلی را که از ۲۴ ساعت قبل آن را خیس کردید رفت داخل چرخ گوشت بریزید خوب پوره کنید حین توره شدن مواد ۳ حبه سیر درشت رو به همراه نصف فلفل دلمه ای و ۱ عدد پیاز به اون اضافه کنید تا همراه لوبیا ها پوره بشن.


مرحله سوم

حالا ادویه ها و که شامل نمک فلفل سیاه زیره سیاه و پاپریکا هست رو به مواد اضافه کنید و همه مواد رو باهم مخلوط کنید سپس روی آن را سلفون بکشید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید.


مرحله چهارم

حالا روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر و به تکه های مساوی تقسیم کنید حالا هر کدام از تکه ها رو به صورت چونه در بیاورید و ابتدا با دست اون رو پهن کنید سپس با وردنه اون رو صاف کنید. وقتی که همه خمیر و صاف گردید یک ماهیتابه را روی حرارت قرار بدید و یکی از خمیر ها را روی اون بذارید وقتی که روی خمیر شروع به حباب زدن کرد اون رو برگردونید. حالا روی خمیر با کف کفگیر ضربه بزنید تا پفکی بشه. وقتی خمیر طلایی شد پیتا ما آمادست.


مرحله پنجم

حالا میریم سراغ سرخ کردن آکارا با فلافل زن مواد را شکل بدید و داخل روغن به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید تا دو طرف اون طلایی بشه سپس روی دستمال بذارید تا روغن اضافی آن گرفته بشه. حالا مقداری گوجه و خیار شور و به صورت اسلایسی خرد کنید.


مرحله ششم

حالا نون را از وسط برش بزنید و داخل اون از سس مرد علاقتون بمالید. حالا یک ردیف گوجه و یک ردیف خیارشور داخل و بچینید سپس روی خیارشور ها از فلافل هاتون بزارید حالا غذای خوشمزه ما آماده است نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.