طرز تهیه عرایس گوشت سوریه خوشمزه و آسان بدون فر
سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خوشمزه سوریه ای رو آوردیم که معمولا در مراسم عروسی و مهمانی ها از آن استفاده میکنند ، آموزش امروز طرز تهیه عرایس گوشت سوریه هست.
با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه عرایس گوشت سوریه
مواد لازم برای نان پیتا
⫸ آرد 500 گرم
⫸ آب ولرم 1 لیون
⫸ نمک 1/2 قاشق چایخوری
⫸ بکینگ پودر 1/8 قاشق چایخوری
⫸ شکر 1 قاشق چایخوری
⫸ پودر خمیر مایه 1 قاشق چایخوری
⫸ روغن 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای مواد گوشتی
⫸ گوشت چرخ كرده نيم كيلو
⫸ پياز نصف 1 عدد
⫸ گوجه فرنگی 1 عدد
⫸ فلفل قلمى 1 عدد
⫸ سیر 2 حبه
⫸ جعفرى ساطورى نصف ليوان
⫸ رب انار به میزان لازم
⫸ ادويه كارى ، فلفل سياه ، پودر تخم گشنيز ، نمک ، پودر زيره ١ قاشق چايخورى
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه پیراشکی گوشت ساده و خوشمزه
مرحله اول
ابتدا 500 گرم آرد را الک کنید به آن 1 قاشق چایخوری خمیر مایه ، 1 قاشق چایخوری شکر ، 2 قاشق غذاخوری روغن را به همراه بکینگ پودر و یک مقدار نمک به مواد اضافه کنید و آنها را باهم مخلوط کنید سپس آب رو کم کم به مواد اضافه کنید و خوب ورز بدید تا خمیر منسجم شود .
مرحله دوم
داخل ظرف مقداری روغن بریزید و ظرف رو چرب کنید سپس خمیر رو داخل ظرف بزارید و روی اون رو سلفون بکشید و اجازه دهید تا 1 ساعت استراحت کند .
مرحله سوم
برای درست کردن مواد گوشتی 1 عدد گوجه فرنگی را از وسط نصف کنید و وسط اون رو خالی کنید سپس گوجه اون رو به صورت نگینی خرد کنید ، نصف پیاز رو به صورت نگینی خرد کنید سپس پیاز نگینی و گوجه فرنگی رو به گوشت چرخ کرده اضافه کنید .
مرحله چهارم
به مخلوط گوشت و پیاز و گوجه فرنگی سیر ، جعفری ساطوری شده و پیازچه خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب باهم مخلوط شوند ؛ سپس رب انار رو به مواد اضافه کنید و خوب باهم ورز بدید حالا ادویه ها که شامل پودر ادويه كارى ، فلفل سياه ، پودر تخم گشنيز ، نمک ، پودر زيره است را اصافه کنید و خوب باهم مجدد هم بزنید .
مرحله ششم
پف خمیر را بگیرید و خمیر را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید بعد هر قسمت را با وردنه پهن کنید اون رو داخل ماهیتابه داغ بذارید تا نون کاملا بپزه ، وسط نان رو برش بزنید و از مواد گوشتی داخل نان بزارید و بعد روی نون رو روغن زیتون بزنید و داخل ساندویج ساز بزارید وقتی یک طرف پخت اون رو برگردونی تا طرف دیگش هم بپزه ؛ نوش جان