طرز تهیه عرایس گوشت سوریه خوشمزه و آسان بدون فر

طرز تهیه عرایس گوشت سوریه خوشمزه و آسان بدون فرسلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خوشمزه سوریه ای رو آوردیم که معمولا در مراسم عروسی و مهمانی ها از آن استفاده میکنند ، آموزش امروز طرز تهیه عرایس گوشت سوریه هست.
با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 70 دقیقه

طرز تهیه عرایس گوشت سوریه

مواد لازم برای نان پیتا

آرد 500 گرم

آب ولرم 1 لیون

نمک 1/2 قاشق چایخوری

بکینگ پودر 1/8 قاشق چایخوری

شکر 1 قاشق چایخوری

پودر خمیر مایه 1 قاشق چایخوری

روغن 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای مواد گوشتی

گوشت چرخ كرده نيم كيلو

پياز نصف 1 عدد

گوجه فرنگی 1 عدد

 فلفل قلمى 1 عدد

سیر 2 حبه

جعفرى ساطورى نصف ليوان

رب انار به میزان لازم

ادويه كارى ، فلفل سياه ، پودر تخم گشنيز ، نمک ، پودر زيره ١ قاشق چايخورى


مرحله اول

ابتدا 500 گرم آرد را الک کنید به آن 1 قاشق چایخوری خمیر مایه ، 1 قاشق چایخوری شکر ، 2 قاشق غذاخوری روغن را به همراه بکینگ پودر و یک مقدار نمک به مواد اضافه کنید و آنها را باهم مخلوط کنید سپس آب رو کم کم به مواد اضافه کنید و خوب ورز بدید تا خمیر منسجم شود .


مرحله دوم

داخل ظرف مقداری روغن بریزید و ظرف رو چرب کنید سپس خمیر رو داخل ظرف بزارید و روی اون رو سلفون بکشید و اجازه دهید تا 1 ساعت استراحت کند .


مرحله سوم

برای درست کردن مواد گوشتی 1 عدد گوجه فرنگی را از وسط نصف کنید و وسط اون رو خالی کنید سپس گوجه اون رو به صورت نگینی خرد کنید ، نصف پیاز رو به صورت نگینی خرد کنید سپس پیاز نگینی و گوجه فرنگی رو به گوشت چرخ کرده اضافه کنید .


مرحله چهارم

به مخلوط گوشت و پیاز و گوجه فرنگی سیر ، جعفری ساطوری شده و پیازچه خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب باهم مخلوط شوند ؛ سپس رب انار رو به مواد اضافه کنید و خوب باهم ورز بدید حالا ادویه ها که شامل پودر ادويه كارى ، فلفل سياه ، پودر تخم گشنيز ، نمک ، پودر زيره است را اصافه کنید و خوب باهم مجدد هم بزنید .


مرحله ششم

پف خمیر را بگیرید و خمیر را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید بعد هر قسمت را با وردنه پهن کنید اون رو داخل ماهیتابه داغ بذارید تا نون کاملا بپزه ، وسط نان رو برش بزنید و از مواد گوشتی داخل نان بزارید و بعد روی نون رو روغن زیتون بزنید و داخل ساندویج ساز بزارید وقتی یک طرف پخت اون رو برگردونی تا طرف دیگش هم بپزه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.