طرز تهیه باترچیکن هندی یا مرغ کره ای رستورانی با ماست
سلام به همراهان محترم سایت آشپزم امروز براتون یک غذای خوشمزه از کشور هند رو آوردم به اسم باتر چیکن هندی.
باتر چیکن هندی یک غذای هندی پر از ادویه و تند است این غذای جذاب با شیر ، خامه و … تهیه میشود.
اصالت مرغ کره ای یا باترچیکن هندی متعلق به دهلی نو است اگر شما هم به غذاهای ملل از جمله کشور هند علاقمند هستید این آموزش میتونه یک پیشنهاد خوب برای شما باشه ؛ با من همراه باشید .
طرز تهیه باترچیکن هندی
مواد لازم برای 3 الی 4 نفر
⫸ مرغ بدون پوست و استخوان🥠 500 گرم
⫸ روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
⫸ پیاز🧅 1 عدد
⫸ سیر🧄 2 حبه
⫸ زنجبیل 2 قاشق چایخوری
⫸ پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
⫸ زردچوبه 1 قاشق چایخوری
⫸ ادویه گرام ماسالا 2 قاشق چایخوری
⫸ فلفل قرمز🌶️ 1 قاشق چایخوری
⫸ کره 25 گرم
⫸ گشنیز 1 پیمانه
⫸ نمک🧂 به میزان لازم
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ
⫸ سیر🧄 2 حبه
⫸ زنجبیل 1 قاشق چایخوری
⫸ فلفل قرمز🌶️ 1 عدد
⫸ آبلیمو 4 قاشق غذاخوری
⫸ پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
⫸ پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری
⫸ زردچوبه 1 قاشق چایخوری
⫸ ماست حدود 1 لیوان
⫸ نمک🧂 به میزان لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کراهی مرغ یا مرغ عطری هندی با ادویه ویژه
مرحله اول
برای درست کردن این خورشت تند هندی ابتدا مرغ🥠 را مزه دار میکنیم در مرحله اول دو حبه سیر🧄 و پوست بگیره له کنید بعد کمی زنجبیل تازه رو با رنده خوب له کنید.
مرحله دوم
1 عدد فلفل قرمز🌶️ تند رو با چاقو خوب ساتوری کنید بعد به همراه سیر🧄 و زنجبیل و آبلیمو داخل ظرف بریزید و به آن یک قاشق چای خوری پودر تخم گشنیز و 1 قاشق چای خوری پودر زیره و زردچوبه و نمک 🧂 را به آن اضافه کنید در آخر هم حدود یک لیوان ماست را به بقیه مواد اضافه کنید و آنها را خوب هم بزنید.
مرحله سوم
500 گرم مرغ رو که پوست و استخوان آن را جدا کردید داخل مواد بذارید بعد مواد رو با دست خوب چنگ بزنید تا مرغ را به مواد کاملاً آغشته بشه ، روی ظرف را سلفون بکشید و به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار بدید تا مرغ مزه دار بشه.
مرحله چهارم
برای درست کردن خورش 4 قاشق غذاخوری روغن را داخل قابلمه بریزید و یک عدد پیاز🧅 را که آن را پوست گرفتید و شستید و آن را به صورت ساطوری خرد کرده اید به روغن اضافه کنید و آن را تفت بدید تا وقتی که طلایی بشه بعد سیر🧄 رنده شده و زنجبیل را به پیاز اضافه کنید و حدود یک دقیقه دیگر تفت بدید.
مرحله پنجم
ادویه ها که شامل پودر تخم گشنیز ، زردچوبه ، گرام ماسالا ، فلفل قرمز و نمک🧂 هست رو به آن اضافه کرده و تفت بدید تا وقتی که عطر ادویه ها بلند بشه حالا ۲۵ گرم کره رو به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا وقتی که کره خوب ذوب بشه سپس تکه های مرغ🥠 و از داخل مواد خارج کرده و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و شعله رو زیاد کنید و مواد را هم بزنید و صبر کنید تا وقتی که تکه های مرغ🥠 کاملا سرخ بشه.
مرحله ششم
باقی مانده مایعی که مرغ را با آن مزه دار کردید به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و اجازه بدید تا محتویات داخل قابلمه به جوش بیاد بعد نصف لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کرده و حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید و اجازه بدید تا کاملا بپزه و هنگامی که غذا جا افتاده و غلیظ شد به آن اضافه کنید و همراه با برنج یا نان سرو کنید ؛ نوش جان