طرز تهیه بقچه بادمجان ترکیه ای با گوشت بدون فر
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه بقچه بادمجان ترکیه ای رو آوردیم ، یک غذای خیلی آسون و متفاوت که میتونید به راحتی درست کنید و سرو ان لذت ببرید ، بهتون پیشنهاد میکنیم که این غذای خوشمزه رو از دست ندید ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه بقچه بادمجان ترکیه ای
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ بادمجان🍆 2 عدد
⫸ آب 4 پیمانه
⫸ نمک🧂 2 قاشق غذاخوری
⫸ پیاز🧅 2 عدد
⫸ روغن به مقدار لازم
⫸ گوشت چرخ کرده🥩 250 گرم
⫸ رب گوجه فرنگی🍅 1 قاشق غذاخوری
⫸ فلفل سیاه و نمک برای سس به مقدار لازم
⫸ جعفری خرد شده 3 قاشق سوپ خوری
⫸ گوجه فرنگی🍅 4 عدد
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه بادمجان شکم پر برای مهمونی
مرحله اول
دو عدد بادمجان🍆 رو بشورید و پوست بگیرید سپس هر بادمجان را به چهار قسمت مساوی و نازک تقسیم کنید ، داخل ظرف مقداری آب بریزید و داخل آن دو قاشق غذاخوری نمک🧂 بریزید و آن را هم بزنید تا وقتی که نمک🧂 داخل آب حل بشه حالا بادمجان ها🍆 را داخل آب و نمک بریزید تا تلخی آن گرفته شود .
مرحله دوم
بادمجان ها را از داخل آب بیرون بیارید و آنها را خشک کنید ، داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید وقتی که روغن داغ شد بادمجان ها را داخل اون سرخ کنید وقتی که دو طرف بادمجان ها سرخ شد آنها را از داخل ماهیتابه بیرون بیارید روی دستمال روغن گیر بذارید تا روغن اضافی آنها گرفته بشه .
مرحله سوم
برای درست کردن مواد گوشتی ابتدا یک عدد پیاز🧅 را پوست بگیرید و بشورید و به صورت نگینی اون رو خرد کنید حالا به همراه روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید و تفت بدید تا وقتی که پیاز سبک و طلایی بشه .
مرحله چهارم
وقتی که پیاز🧅 سبک و طلایی شد به آن گوشت چرخ کرده🥩 را اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که رنگ گوشت تغییر کند وقتی که رنگ گوشت تغییر کرد یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی🍅 رو به همراه نمک🧂 و فلفل به گوشت اضافه کنید و تفت بدید وقتی که بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شد مقداری جعفری خرد شده رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله پنجم
در این مرحله دو عدد از بادمجان ها رو به صورت به علاوه روی هم قرار بدید بعد از مواد گوشتی🥩 وسط اون بریزید حالا بادمجان ها🍆 را از دو طرف روی مواد گوشتی بگذارید و آنها را با یک خلال دندون فیکس کنید .
مرحله ششم
یک عدد پیاز🧅 دیگر را پوست بگیرید و بشویید سپس به صورت نگینی خورد کنید و داخل ماهیتابه همراه روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید بعد اونها رو تفت بدید تا وقتی که پیاز🧅 سبک و طلایی بشه در این فاصله چهار عدد گوجه فرنگی🍅 را بشویید و با رنده پوره کنید.
مرحله هفتم
پوره گوجه فرنگی🍅 و به پیاز🧅 اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که سس غلیظ بشه وقتی که سس غلیظ شد بقچه های بادمجان را داخل آن بچینید بعد در ظرف را بگذارید و به مدت 20 دقیقه⏰ اجازه بدید تا همه مواد با هم بپزند ؛ نوش جان