طرز تهیه بورک گوشت و بادمجان ترکیه ای با طعم عالی

طرز تهیه بورک گوشت و بادمجان ترکیه ای با طعم عالیکاربران عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خوشمزه و راحت ترکیه ای رو آوردیم که میتونید در زمان خیلی کمی اون رو درست کنید ؛ آموزش امروز طرز تهیه بورک گوشت و بادمجان هست .
بورک یک غذای بین المللی متعلق به کشور ترکیه می باشد که روش تهیه راحتی داشته و از محبوبیت زیادی برخوردار است ؛ این غذا به صورت رولی و تک نفره و در طعم های مختلف از جمله بورک مرغ و قارچ ، بورک گوشت و … تهیه و سرو میشود .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه بورک گوشت و بادمجان

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

⫸ بادمجون کبابی 5 عدد

⫸ گوشت چرخ کرده 300 گرم

⫸ پیاز متوسط 1 عدد

⫸ نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و فلفل قرمز به مقدار لازم

آب ولرم 2 لیوان

⫸ مایه خمیر فوری 1 قاشق غذاخوری

⫸ شکر 1 قاشق مرباخوری

⫸ نمک 1 قاشق مرباخوری

⫸ روغن زیتون یا روغن مایع 3 قاشق غذاخوری

⫸ آرد 5 تا 5/5 لیوان


مرحله اول

ابتدا 5 عدد بادمجان رو روی گاز کبابی کنید بعد به مدت 3 الی 4 دقیقه داخل کیسه فریزر قرار بدید تا نرم بشه‌ بعد آنهارا پوست بگیرید و له کنید و کنار بزارید 1 عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید بعد به صورت نگینی آنرا خرد کنید داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید .


مرحله دوم

وقتی روغن داغ شد پیاز رو به آن اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که پیاز کاملا سبک بشه وقتی پیاز سبک شد به آن گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و هم بزنید و تفت بدید تا کاملا تغییر رنگ بده وقتی تغییر رنگ داد به آن بادمجان هارو اضافه کنید و تفت بدید .


مرحله سوم

برای خمیر آب رو داخل یک ظرف بریزید بعد به آن خمیر مایه فوری ، شکر ، نمک و روغن مایع رو اضافه کنید و باهم مخلوط کنید سپس آرد رو به آن اضافه کنید و همه مواد رو باهم مخلوط کنید و هم بزنید تا جایی که خمیر جمع شده و به دست نچسبد .


مرحله چهارم

خمیر رو روی سطح کار آرد پاشی شده قرار بدید و بعد اون رو چانه کنید و روی اون رو با کمی روغن چرب کنید و بعد روی آن رو بکشید و اجازه بدید حجم خمیر 2 برابر شود بعد پف خمیر رو بگیرید و خمیر رو به 5 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت رو چانه کنید و کنار بگذارید .


مرحله پنجم

چانه هارو با وردنه به صورت خیلی نازک باز کنید و بعد از مخلوط گوشت و بادمجان روی آن بریزید و پخش کنید و بعد خمیر رو رول کنید و بعد قالب رو چرب کنید و خمیرهارو به صورت حلزونی و از مرکز قالب داخل آن قرار بدید در آخر روی آن کمی روغن بریزید و داخل فر قرار بدید تا روی آن طلایی شود ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.