طرز تهیه کیک لازانیا با قارچ و پنیر (آموزش مرحله به مرحله)

طرز تهیه کیک لازانیا با قارچ و پنیر (آموزش مرحله به مرحله)

سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خوشمزه آوردیم . آموزش امروز طرز تهیه کیک لازانیا هست .یک غذای خیلی متفاوت که میتونید اون رو داخل مهمونی هاتون سرو کنید و نوش جان کنید.باما همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه کیک لازانیا

مواد لازم برای 4 نفر

کره 1 قاشق غذاخوری

ارد 1 قاشق غذاخوری

شیر 1 لیوان

فلفل ، اویشن ، زردچوبه و نمک به مقدار لازم

پیاز 1 عدد

گوشت چرخ کرده 300 گرم

رب گوجه فرنگی 1 تا  2  قاشق غذاخوری

ذرت نصف پیمانه

فلفل دلمه نصف پیمانه

قارچ 7 الی 8 عدد

پنیر موزارلا به میزان لازم


مرحله اول

در مرحله اول سس بشامل را درست می کنیم ابتدا یک ماهی تابه روی حرارت قرار بدید و یک قاشق غذاخوری کره داخل اون بریزید وقتی که کره آب شد یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که بوی خامی آرد گرفته بشه.


مرحله دوم

حالا یک لیوان شیر ولرم رو به مخلوط کره و آرد اضافه کنید و مخلوط کنید و کمی فلفل سیاه و آویشن اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که به غلظت فرنی برسه.بعد سس رو از روی حرارت بردارید.


مرحله سوم

برای مواد لازانیا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید سپس به صورت نگینی اون رو خورد کنید و یک عدد ماهی تابه روی حرارت قرار دهید و داخل آن کمی روغن بریزید پیاز ها را به روغن اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که پیاز سبک بشه بعد به اون مقداری گوشت چرخ کرده اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که رنگ گوشت عوض بشه.


مرحله چهارم

وقتی که رنگ گوشت تغییر کرد به آن مقداری زردچوبه فلفل سیاه آویشن و نمک اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که بوی ادویه ها بلند بشه بعد مقداری ذرت و و فلفل دلمه ای و قارچ به گوشت اضافه کنید و تفت بدید.


مرحله پنجم

حالا ۲ قاشق غذاخوری رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که بوی خامی رب گرفته بشه اگر کمی نمک بزنید و تفت بدید. سپس مواد میانی رو از روی حرارت بردارید.


مرحله ششم

در این مرحله مقداری آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا وقتی که آب جوش اومد به اون روغن و نمک اضافه کنید و ورقه های لازانیا رو داخل آب بریزید تا نرم بشه بعد از ۷ الی ۸ دقیقه ورقه های لازانیا را آبکش کنید.


مرحله هفتم

در این مرحله روی یکی از ورقه های لازانیا مقداری سس بشامل بریزی رو همه جای ورق لازانیا را پخش کنید سپس از مواد میانی روی آن بریزید و کمی پنیر پیتزا روی مواد میانی بریزید بعد برای لازانیا رول کنید.


مرحله هشتم

وقتی همه ورقه های لازانیا را آماده کردید کف و دیواره ظرف مورد نظرتون رو با سس بشامل چرب کنید. رول های لازانیا رو کنار هم و به صورت عمودی داخل ظرف مورد نظرتون بچینید و دوباره روی ورقه ها سس بشامل بریزید تا داخل فر خشک نشه و روی او رو کاملا با پنیر پیتزا بپوشانید.


مرحله نهم

حالا ظرف رو داخل فر به مدت ۴۵ در دمای ۱۵۰ درجه قرار بدید . بعد از ۴۵ دقیقه ظرف رو از داخل فر بیرون بیارید وقتی که ظرف خنک شد دور اون رو با چاقو جدا کنید و داخل ظرف مورد نظرتون برگردانید. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.