طرز تهیه کیک سیب زمینی پنیری ترکیه ای بدون گوشت
سلام به مخاطبین سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خیلی متفاوت با سیب زمینی رو آوردیم که مطمئنا با یک بار امتحان کردن اون غذای مورد علاقتون میشه آموزش امروز طرز تهیه کیک سیب زمینی پنیری هست.
کیک سیب زمینی یکی از محبوب ترین غذاهای بین المللی متعلق به کشور ترکیه است و مناسب افرادی است که تمایلی به مصرف گوشت و مرغ ندارند ، این غذای راحت و فوری با طعم بی نظیر خود توانسته محبوبیت قابل قبولی بین افراد در کشورهای مختلف داشته باشد .
با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کیک سیب زمینی پنیری
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ پیازچه 3 قاشق غذاخوری
⫸ پنیر پیتزا🧀 نصف پیمانه
⫸ پوره سیر 2 تا 3 حبه
⫸ سیب زمینی🥔 3 عدد
⫸ کره 50 گرم
⫸ نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
⫸ نمک🧂 ، فلفل و ادویه به مقدار لازم
⫸ تخم مرغ🥚 1 عدد
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کروکت سیب زمینی پنیری بدون جعفری
مرحله اول
برای تهیه این کیک ابتدا 3 عدد سیب زمینی🥔 را خوب بشویید و سپس به همراه آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که سیب زمینی ها🥔 خوب بپزه بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت آنها را زیر آب سرد بگیرید بعد پوست آن ها را جدا کنید سپس با رنده ریز اونها رو خوب پوره کنید .
مرحله دوم
به سیبزمینیها🥔 50 گرم کره ، کمی نمک🧂 و هر ادویه که دوست دارید را اضافه کنید بعد اون رو خوب هم بزنید سپس 1 عدد تخم مرغ🥚 را روی زمینی بشکنید بعد به آن 3 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده ، فلفل و 2 حبه سیر پوره شده و نصف پیمانه پنیر پیتزا🧀 و 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را اضافه کنید .
مرحله سوم
همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید بعد داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که داغ بشه وقتی که روغن داغ شد مقداری از مواد کیک سیب زمینی را بردارید و داخل روغن داغ بزارید وقتی که دو طرف کیک پخت آن را از داخل روغن خارج کنید و روی دستمال روغن گیر بذارید تا روغن اضافی آن گرفته بشه ؛ نوش جان