طرز تهیه چیکن استراگانف اصل با ادویه های مخصوص
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه چیکن استراگانف هست. یک غذای خیلی خوشمزه و ساده که اصالت آن به کشور روسیه برمیگرده.همراه ما باشید تا این غذای خوشمزه رو یاد بگیرید و اون رو درست کنید و در مهمونی هاتون سرو کنید.
طرز تهیه چیکن استراگانف
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ قارچ 15 تا 20 عدد
⫸ کره 50 گرم
⫸ پیاز 1 تا 2 عدد
⫸ سیب زمینی متوسط 2 تا 3 عدد
⫸ سیر 3 تا 4 حبه
⫸ سینه مرغ 1 عدد
⫸ آرد 1 قاشق غذاخوری
⫸ خامه 3 قاشق غذاخوری سر پر
⫸ شیر 1 لیوان
⫸ نمک،فلفل و پاپریکا از هر کدام 1 قاشق چایخوری
⫸ جوز هندی نوک قاشق چایخوری
⫸ پودر کاری نصف قاشق غذاخوری
⫸ پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو اصل بسیار خوشمزه
مرحله اول
برای درست کردن چیکن استراگانف ابتدا سه عدد سیب زمینی متوسط رو بشورید سپس آن را پوست بگیرید بعد با رنده درشت سیب زمینی را رنده کنید حالا داخل ظرف کمی آب سرد بریزید سپس سیب زمینی ها را به مدت ۴ الی ۵ ساعت داخل اون قرار بدید تا نشاسته سیب زمینی جدا بشه.
مرحله دوم
حالا در این فاصله یک یا دو عدد پیاز را پوست بگیرید و بشورید به صورت نگینی خرد کنید تالا ۱۵ الی ۲۰ عدد قارچ رو بشورید و آنها را با دستمال خشک کنید سپس به صورت اسلایسی اونها رو خورد کنید حالا داخل ماهیتابه ۵۰ گرم کره بریزید بد روی حرارت قرار بدید وقتی که کره کاملا آب شد قارچ ها را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید.
مرحله سوم
حالا داخل ظرفی دیگر کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد پیازهای نگینی رو به اون اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که پیاز سبک و طلایی بشه وقتی که پیاز سبز و طلایی شد ۳ الی ۴ حبه سیر رو پوره کنید و به پیاز اضافه کنید.
مرحله چهارم
حالا یک عدد سینه مرغ که به صورت نگینی و آنها را خورد کردید به همراه قارچ به پیاز اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا وقتی که رنگ مرغ تغییر کنه حالا ادویه ها که شامل نمک و فلفل و پاپریکا و پودر کاری و پودر تخم گشنیز هست رو به بقیه مواد اضافه کنید و آنها را با هم تفت بدید.
مرحله پنجم
حالا یک قاشق غذاخوری آرد رو الک کنید به بقیه مواد اضافه کنید در نهایت یک لیوان شیر را به همراه سه قاشق غذاخوری خامه به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله ششم
در آخر کمی جوز هندی به مواد اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن آن را از روی حرارت بردارید حالا داخل یک ظرف دیگر کمی روغن بریزید و سیب زمینی هارو داخل آن سرخ کنید بعد به همراه بقیه مواد داخل ظرف سرو بریزید نوش جان