طرز تهیه چوکرتمه کباب ترکیه ای خانگی خوشمزه

طرز تهیه چوکرتمه کباب ترکیه ای خانگی خوشمزهسلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای ترکیه ای رو آوردیم که با طعم فوق العاده ای که داره مطمعنا اگه یکبار اون رو بخورید عاشق اون میشید ، آموزش امروز طرز تهیه چوکرتمه کباب ترکیه ای هست ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 50 دقیقه

طرز تهیه چوکرتمه کباب ترکیه ای

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

سیب‌زمینی 500 گرم

گوشت مرغ 300 گرم

پیاز 1 عدد

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

ماست ١ قاشق غذاخوری

آويشن،پول بيبر، فلفل سياه و نمك از هركدام 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای سس قرمز

گوجه‌فرنگی 3 عدد

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

سير 3 حبه

رب ١ قاشق غذاخوری

نمك و فلفل سياه به مقدار لازم

مواد لازم برای سس سفيد

ماست 3 قاشق غذاخوری

سير 2 حبه


مرحله اول

در مرحله اول یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید با رنده درشت رنده کنید و آن را کنار بگذارید سینه مرغ رو به ابعاد نسبتا نازک خرد کنید بعد مرغ را به پیاز اضافه کنید.


مرحله دوم

یک قاشق غذاخوری ماست رو به همراه آويشن،پول بيبر، فلفل سياه و نمک به بقیه مواد اضافه کنید و در آخر دو قاشق غذاخوری روغن زیتون رو روی مواد بریزید و بعد مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا به خورد مرغ برن سپس آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید.


مرحله سوم

برای درست کردن خلال سیب زمینی ابتدا دو عدد سیب زمینی درشت را پوست بگیرید و بشورید بر به اندازه های دلخواه تون خرد کنید سپس مقداری آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید و وقتی که آب به جوش اومد سیب زمینی ها را داخل آن بریزید و به مدت ۱ دقیقه به آن استراحت بدید.


مرحله چهارم

بعد از یک دقیقه سیب زمینی ها را بلافاصله داخل آب یخ بریزید و به مدت یک دقیقه داخل آب یخ قرار بدید سپس سیب زمینی ها را آبکش کنید و مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید و وقتی که روغن داغ سیب‌زمینی‌ها را داخل روغن سرخ کنید.


مرحله سوم

برای درست کردن سس گوجه سه عدد گوجه فرنگی رو بشورید و بعد با دستمال خشک کنید سپس آنها را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید حالا آنها را داخل میکسر بریزید و خوب گوجه ها رو پوره کنید.


مرحله چهارم

داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید و بعد سه حبه سیر رو رنده کنید و به روغن اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که عطر سیر بلند بشه وقتی که عطر سیر بلند شد رب را به اون اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که بوی خامی رب گرفته بشه وقتی که بوی خامی رب گرفته شد پوره گوجه رو به همراه نمک و فلفل به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که سس به غلظت برسه.


مرحله پنجم

یک عدد ماهیتابه دیگر را روی حرارت قرار بدید و بذارید تا داغ بشه وقتی که داغ شد مرغ های مزه دار شده را حدود ۱۰ دقیقه داخل ماهیتابه تفت بدید تا به خوبی سرخ بشن.


مرحله ششم

برای درست کردن سس سفید ۳ قاشق غذاخوری ماست رو داخل یک ظرف بریزید به اون دو حبه سیر رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید حالا داخل ظرف سرو موردنظرتون سیب زمینی ها رو بریزید و روی سیب زمینی ها سس سفید رو بریزید و بعد سس قرمز و چوکرتمه رو به ترتیب بریزید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.