طرز تهیه دیپ سیب زمینی با ژامبون و پنیر

طرز تهیه دیپ سیب زمینی با ژامبون و پنیر

سلام به کاربران عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه دیپ سیب زمینی با ژامبون و پنیر اوردم. یک غذای سریع و خوشمزه که با این دستور پخت خیلی راحت میتونید درست کنید و ازش لذت ببرید

درجه سختی: 5/10

زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه دیپ سیب زمینی با ژامبون

مواد لازم برای 20 وعده

سیب زمینی 2 کیلوگرم

پنیر چدار 2 فنجان

پنیر خامه ای 100 گرم

بیکن 500 گرم

پیازچه 1 دسته

 نمک 1/2 قاشق غذاخوری

 فلفل سیاه 1/2 قاشق غذاخوری

 پودر پیاز 1 قاشق غذاخوری

ژامبون 550 گرم ورقه شده

پنیر چدار 450 گرم

 روغن کانولا 1 لیتر

آرد همه منظوره 2 فنجان

تخم مرغ بزرگ 8 عدد

آرد سوخاری 4 فنجان

پنیر پارمزان 1/4 فنجان

جعفری تازه 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

ابتدا سیب زمینی هارو بشورید و در قابلمه ای بریزید و بزاید تا سیب زمینی ها خوب پخته و نرم شوند.در یک کاسه بزرگ، سیب زمینی ها را له کنید تا جایی که گلوله ای باقی نماند. بعد از پوره کردن سیب زمینی ها، پنیر چدار را رنده کنید سپس بیکن هارو خورد کنید و سرخ کنید.بعد پیازچه را به صورت خلالی خورد کنید.حالا پنیر چدار، پنیر خامه ای، بیکن، پیازچه، نمک، فلفل و پودر پیاز را اضافه کنید.مخلوط کنید تا یکدست شود.


مرحله دوم

مخلوط را به یک ظرف که با کاغذ روغنی پوشانده اید منتقل کنید و روی مخلوط را صاف کنید.و ژامبون رو به صورت ورقه ای برش بزنید سپس پنیر چدار را که به صورت مربع 2.5 سانتی متری برش زده اید در مرکز یک برش ژامبون قرار دهید. لبه های ژامبون را روی پنیر تا کنید و سفت ببندید تا باز نشه این کار را با باقیمانده ژامبون و پنیر تکرار کنید.


مرحله سوم

حالا در این مرحله ژامبون و پنیر را در مخلوط سیب زمینی فشار دهید، مطمئن شوید که از هر طرف 2 سانتی متر فضا خالی هست. این کار را با بقیه مربع ها تکرار کنید. مخلوط سیب زمینی را به اطراف ژامبون و پنیر فشار دهید تا پوشانده شود به صورتی که روی مربع های ژامبون کاملا با مخلوط سیب زمینی پوشانده شود، سپس دوباره روی مخلوط صاف کنید.


مرحله چهارم

به مدت 30 دقیقه فریز ظرف را در فریزر قرار دهید، بعذ از 30 دقیقه مخلوط را به شکل مربع برش دهید تا هر مربع یک مربع ژامبون در وسط داشته باشد.


مرحله پنجم

آرد، تخم مرغ زده شده و پودرسخاری پانکو را در 3 کاسه متوسط ​​جداگانه بریزید.تخم مرغ هارو حتما هم بزنید تا یک دست یشود.


مرحله ششم

در این مرحله یک مربع از سیب زمینی را ابتدا در آرد آغشته کنید و مقدار اضافی آن را از روی سیب زمینی پاک کنید. و بعد در تخم مرغ بغلطانید تا کامل به تخم مرغ آغشته شود و سپس در پودرسخاری پانکو بزارید تا کامل پودر سوخاری به آن بچسید. با مربع های سیب زمینی های باقی مانده این کار را تکرار کنید.


مرحله هفتم

روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید تا به دمای 180 درجه سانتیگراد برسد.مربع های سیب زمینی را سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود، حدود 4 تا 5 دقیقه در روغن بزارید، سپس روی حوله کاغذی بزارید تا روغن اضافی آن کشیده شود.


مرحله هشتم

دیپ سیب زمینی را با پنیر پارمزان رنده شده و جعفری خرد شده تزئین کنید. به صورت گرم سرو کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.