طرز تهیه دونات مرغ و سیب زمینی فوری و خوشمزه

طرز تهیه دونات مرغ و سیب زمینی فوری و خوشمزه

سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه دونات خیلی ساده و خوشمزه با طعمی فوق العاده رو آوردیم که مطمعنا عاشق اون میشید و میتونید اون رو به عنوان فینگرفود در مهمانی و تولدها استفاده کنید . آموزش امروز طرز تهیه دونات مرغ و سیب زمینی هست. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه دونات مرغ و سیب زمینی

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ 350 گرم

سیب زمینی 1 عدد متوسط

نان تست 5 عدد

شیر 1/5 لیوان

تخم‌ مرغ 1 عدد

سیر 2 الی 3 حبه

جعفری خرد شده حدودا 1 مشت

بیکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری

آرد سوخاری به مقدار لازم

ادویه نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، کاری، پاپریکا و آویشن به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن دونات مرغ اول از همه یک و نیم لیوان شیر رو داخل یک ظرف بریزید بعد نون های تست رو داخل اون قرار بدید تا به شیر کاملا آغشته بشن و کمی نرم بشه وقتی که نون ها نرم شدن آنها را از داخل شیر بیرون بیاری رو کنار بزارید.


مرحله دوم

۳۵۰ گرم سینه مرغ رو داخل چرخ گوشت بریزید و آنها را خوب چرخ کنید در این فاصله یک عدد سیب زمینی متوسط را بشورید و به همراه آب داخل یک قابلمه قرار بدید و روی حرارت بزارید تا سیب زمینی کاملاً بپزه وقتی که سیب زمینی پخت آن را پوست بگیرید و بزارید خنک بشه بعد اون رو با رنده ریز خوب پوره کنید.


مرحله سوم

سینه مرغ چرخ کرده رو داخل یک ظرف بریزید بعد به آن پوره سیب زمینی را اضافه کنید حالا یک مشت جعفری خرد شده را به بقیه مواد اضافه کنید بعد دو الی سه حبه سیر را پوست بگیرید و آن را کمی بشورید سپس با چاقو به صورت ریز خرد کنید ؛ سیر و به جعفری سیب زمینی و سینه مرغ اضافه کنید .


مرحله چهارم

حالا یک عدد تخم مرغ روی مواد بشکنید بعد ادویه ها که شامل نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر ، پودر کاری ، پاپریکا و آویشن هست رو به مواد اضافه کنید در آخر هم نصف قاشق مرباخوری بکینگ پودر رو به مواد اضافه کنید سپس مواد را خوب با هم مخلوط کنید و آنها را با دست کمی ورز بدید.


مرحله پنجم

نان ها را از داخل شیر بیرون بیارید بعد با دست کمی اون هارو فشار بدید تا شیر اضافی اون خارج بشه. بعد نون های تست رو به مواد اضافه کنید و دوباره مواد رو باهم مخلوط کنید وقتی که مواد منسجم شد اون رو کنار بزارید تا کمی استراحت کنه.


مرحله ششم

در این مرحله کف دستتون رو با روغن کمی چرب کنید و یک قاشق غذاخوری سر پر از مواد بردارید و اون رو داخل دستتون گرد کنید سپس اون رو داخل آرد سوخاری خیلی خوب بغلتونید طوری که کل مواد رو آرد سوخاری بپوشونه ، اون رو داخل دست پهن کنید و داخل اون یک سوراخ ایجاد کنید تا شکل و حالت دونات رو بگیره.


مرحله هفتم

داخل یک ظرف روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید تا روغن خیلی داغ بشه. وقتی که روغن حسابی داغ شد دونات رو داخل اون قرار بدید وقتی که یک طرف دونات سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه اون هم سرخ بشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.