طرز تهیه دونات پیتزایی بدون فر مخصوص مهمانی

طرز تهیه دونات پیتزایی بدون فر مخصوص مهمانیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک دونات متفاوت رو آوردیم به اسم دونات پیتزایی ؛ این دونات خوشمزه در زمان خیلی کم و بدون فر درست میشه و یک فینگر فود خوشمزه برای مهمونی هاست. با این آموزش همراه باشید

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 120 دقیقه

طرز تهیه دونات پیتزایی

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

شیر 1 لیوان

شکر 1 قاشق غذاخوری

مخمر 1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 1 عدد

نمک نوک قاشق چایخوری

روغن 6 قاشق غذاخوری

آرد 3 پیمانه

قارچ 10 عدد

ژامبون 4 ورق

نمک فلفل آویشن به مقدار لازم

ذرت 4 قاشق غذاخوری

پنیر 5 قاشق غذاخوری

روغن به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول یک لیوان شیر رو داخل ظرفی بریزید و در آن یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری مخمر را اضافه کنید و هم بزنید بعد در ظرف رو بذارید و به آن ۱۰ دقیقه اجازه بدهید تا مخمر به عمل بیاد.


مرحله دوم

در این فاصله یک عدد تخم مرغ و داخل ظرف بشکنید با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاد سپس به آن نوک قاشق چایخوری نمک و شش قاشق غذاخوری روغن را اضافه کنید حالا مخمر رو به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن آن را هم بزنید.


مرحله سوم

سه پیمانه آرد رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که خمیر منسجم و یکدست بشه بعد روی خمیر را بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرم و تاریک قرار بدید تا استراحت کنه.


مرحله چهارم

۱۰ عدد قارچ را بشورید بعد به صورت ریز خرد کنید سپس داخل روغن کمی آن را تفت بدید بعد قارچ ها را از داخل روغن بیرون بیارید حالا خمیر رو ورز بدید و پف اضافی آن را بگیرید ؛ به خمیر ژامبون نگینی خرد شده و قارچ خورد شده و ۴ قاشق غذاخوری ذرت و پنج قاشق غذاخوری پنیر را اضافه کنید.


مرحله پنجم

ادویه ها که شامل نمک و فلفل و آویشن هست رو اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا با خمیر خوب مخلوط بشه حالا سطح کار و آرد پاشی کنید و خمیر و روی اون بذارید سپس خمیر و به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید.


مرحله ششم

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، دونات ها رو داخل روغن داغ سرخ کنید بعد از داخل روغن بیرون بیارید و روی دستمال روغن گیر بذارید تا روغن اضافی آن گرفته بشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.