طرز تهیه ایچلی کوفته (کوفته مغزدار) ترکه ای
سلام به هنرمندان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ایچلی کوفته ترکی هست.غذاهای کشور ترکیه از اون غذاهایی هست که طرفدارهای خودش رو داره به همین دلیل امروز براتون طرز تهیه این کوفته رو آوردم که خیلی راحت اون رو درست کنید و ازش لذت ببرید.با من همراه باشید.
طرز تهیه ایچلی کوفته
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ بلغور جو 2/5 لیوان
⫸ آرد سمولینا 2/3 یک لیوان
⫸ آب داغ 1 لیوان
⫸ رب گوجه فرنگی 1/5 قاشق غذاخوری
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ آرد سفید نصف لیوان
⫸ فلفل قرمز،نمک،فلفل سیاه،زیره سبز
⫸ گوشت چرخ کرده 30 گرم
⫸ فلفل دلمه 1 عدد
⫸ پیاز متوسط 1 عدد
⫸ جعفری ساطوری شده 50 گرم
⫸ پاپریکا،زردچوبه،فلفل قرمز،نمک
مرحله اول
داخل ظرفی دو نیم لیوان بلغور جو که حسابی ریز شده رو بریزید سپس به عنوان دو سوم یک لیوان آرد اضافه کنید بعد یک لیوان آب اضافه کنید و با قاشق همه رو با هم مخلوط کنید سپس روی آن را سلفون بکشید و نیم ساعت به اون استراحت بدید.
مرحله دوم
حالا داخل ماهیتابه مقداری روغن و کره بریزید وقتی که کره آب شد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید. تفت بدهید تا رنگ گوشت عوض بشه حالا یک عدد پیاز متوسط را پوست بگیرید و آن را خرد کنید سپس یک عدد فلفل دلمه ای رو بشورید و خرد کنید من وقتی که رنگ گوشت تغییر کرد پیاز و فلفل دلمه ای را به آن اضافه کنید. پنج دقیقه همه مواد را با هم تفت بدید بعد فلفل قرمز نمک زردچوبه و پاپریکا را به آن اضافه کنید و دوباره تفت بدید.
مرحله سوم
حالا به مخلوط بلغور و آرد یک و نیم قاشق را به گوجه فرنگی اضافه کنید آیا یک عدد تخم مرغ را داخل آن بشکنید بعد نصف لیوان آرد سفید روی مواد بریزید سپس ادویه هامون که شامل فلفل قرمز نمک فلفل سیاه و زیره هست رو اضافه کنید و همه مواد رو باهم ورز بدید.
مرحله چهارم
وقتی که مواد حالت خمیری به خودش گرفت یک قاشق از موارد و بردارید و داخل دستتون اون رو پهن و گرد کنید بعد یک قاشق غذاخوری از خوراک که آن را آماده کردید داخل مواد بگذارید و آن را به شکل مورد نظر را بپیچید و شکل بدید بعد با دست رول کنید. حالا داخل داخل قابلمه مقداری روغن بریزید بعد .کوفته داخل اون سرخ کنید وقتی که همه جای کوفته ها طلایی شد گفته های ما آماده است. نوش جان