طرز تهیه اسپاگتی میت بال با سس گوجه

طرز تهیه اسپاگتی میت بال با سس گوجه

سلام به هنرمندان سایت آشپزم  امروز براتون طرز تهیه یک اسپاگتی متفاوت رو آوردیم به اسم اسپاگتی میت بال.اگر شما هم به امتحان کردن اسپاگتی های متفاوت علاقه دارید این آموزش یک پیشنهاد عالی برای شماست.با ما همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه اسپاگتی میت بال

مواد لازم برای 4 نفر

اسپاگتی

پیاز متوسط 2 عدد

گوشت چرخکرده 250 تا 300 گرم

سيب زميني 2 عدد

قارچ 10 عدد متوسط

نمك ، زردچوبه ، فلفل قرمز ، پودر پاريكا ، پودر سير ، فلفل سياه ، آويشن به مقدار لازم


مرحله اول

مرحله اول یک عدد پیاز رو پوست رو با رنده ریز پوره کنید و بعد اون رو خوب بگیرید بعد به همراه گوشت چرخ کرده و نمک داخل ظرف بریزید‌.حالا به مدت ۱۰ دقیقه گوشت رو خوب ورز بدید تا منسجم بشه سپس روز اون رو سلفون بکشید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار بدید.


مرحله دوم

حالا یک عدد پیاز رو پوست بگیرید به صورت نگینی ریز خرد کنید حالا ۱ عدد سیب زمینی را پوست بگیرید بعد به صورت نگینی اون رو خورد کنید. ۶ عدد قارچ متوسط رو بشورید وقتی که آب قارچ رفت آن را به هر اندازه که دوست دارید خرد کنید.


مرحله سوم

یک عدد ماهیتابه را روی حرارت قرار بدید و داخل اون مقداری روغن بریزید و اجازه بدید که روغن داغ بشه وقتی که روغن داغ شد سیب زمینی ها رو به اون اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که رنگ سیب زمینی ها طلایی بشه.


مرحله چهارم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را از داخل یخچال بیرون بیارید دستتون رو با آب کمی نم دار کنید و گوشت ها رو بصورت قلقلی های متوسط شکل بدید. بعد گوشت ها رو داخل همان ماهیتابه ای که سیب زمینی رو داخل ان سرخ کردید سرخ کنید.وقتی رنگ گوشت ها تغییر کرد اونهارو از داخل ماهیتابه خارج کنید.


مرحله پنجم

حالا پیاز رو به همراه روغن داخل همون ماهی تابه بریزید و سرخ کنید وقتی که پیازها سبک و طلایی شد قارچ رو به اون اضافه کنید و تفت بدید تا آب قارچ ها کشیده بشه. حالا ادویه ها که شامل نمک زردچوبه فلفل قرمز پودر پاپریکا پودر سید فلفل سیاه و آویشن هست رو به همراه رب به پیاز و قارچ اضافه کنید و تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته بشه.


مرحله ششم

وقتی بوی خامی رب گرفته شد. به مخلوط قارچ و پیاز گوشت و سیب زمینی که آنها را سرخ کردید اضافه کنید و تفت بدید سپس روی اون دو لیوان آب بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه اجازه بدید تا بپزه.


مرحله هفتم

در این مرحله مقداری آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که آب جوش اومد داخل آن مقداری روغن بریزید سپس اسپاگتی را به همراه نمک به آب اضافه کنید بعد از ۱۵ دقیقه اون رو آبکش کنید.


مرحله هشتم

حالا داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد ته دیگ مورد نظرتون رو بچینید سپس از اسپاگتی روی اون بریزید و مواد رو به صورت لایه لایه اضافه کنید و در آخر در قابلمه رو به همراه دمکنی بزارید و اجازه بدید تا دم بکشه.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.