طرز تهیه فریتاتا املت ایتالیایی با سبزیجات و مرغ خوشمزه و مقوی

طرز تهیه فریتاتا املت ایتالیایی با سبزیجات و مرغ خوشمزه و مقویسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه فریتاتا + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه فریتاتا

مواد لازم برای 3 نفر

سیب زمینی 2 عدد

گوجه 2 عدد

پیاز 2 عدد

سینه مرغ نصف عدد

فلفل دلمه نصف عدد

پیازچه 5 شاخه

تخم مرغ 2 عدد

پنیر پیتزا میزان لازم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه ایتالیایی ، ابتدا دو عدد پیاز را پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون‌ها رو به صورت خلالی خرد کنید. حالا پیازها را داخل ماهیتابه بریزید ، روی آنها مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید.


مرحله دوم

وقتی که روغن داغ شد ، پیاز را تفت بدید تا جایی که سبک و طلایی شود. سپس دو عدد گوجه فرنگی رو پوست بگیرید و بعد اون رو به صورت نگینی خرد کنید. گوجه رو به پیاز اضافه کنید و ترکیب کنید ، تا جایی که گوجه از خامی در بیاید.


مرحله سوم

سپس به آن مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و با هم تفت بدید ، تا مواد خوب پخته شود. حالا فلفل دلمه‌ای‌ را به صورت نگینی خرد کنید و بعد اون رو به گوجه و پیاز اضافه کنید.


مرحله چهارم

چند شاخه پیازچه رو هم بشورید ، اون رو به صورت ریز خرد کنید و به باقی مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید. مواد رو با هم ترکیب کنید تا یکدست شود.


مرحله پنجم

دو عدد سیب زمینی را پوست بگیرید ، بشورید و به صورت نگینی درشت اون‌ها را خرد کنید. سپس داخل یک ماهیتابه دیگر مقداری روغن بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و وقتی که روغن داغ شد ، سیب زمینی را درون آن بریزید و اون‌ها را به صورت کامل سرخ کنید.


مرحله ششم

داخل ظرف مخصوص فر ابتدا یک لایه سیب زمینی بریزید. سپس از ترکیب پیاز و گوجه روی سیب زمینی‌ها بریزید و سطح اون رو صاف کنید.


مرحله هفتم

نصف سینه مرغ رو به همراه آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. حالا زمان بدید تا مرغ به صورت کامل پخته شود. وقتی که مرغ به صورت کامل پخته شد ، اون رو از داخل آب بیرون بیاورید و ریش ریش کنید.


مرحله هشتم

مرغ رو روی ترکیب گوجه و پیاز داخل ظرف بریزید. دو عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف دیگر بشکنید و با چنگال هم بزنید ، تا به صورت کامل از لختگی در بیاید. بعد به آن مقداری فلفل و نمک اضافه کنید و تخم مرغ رو روی مواد بریزید.


مرحله نهم

به مقدار دلخواهتون پنیر پیتزا روی مواد بریزید و ظرف رو داخل فر با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 15 الی 18 دقیقه قرار بدید تا غذا آماده شود. بعد اون را از داخل فر بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
در صورتی که به فر دسترسی نداشتید ، می‌توانید تمامی این مواد را به همان ترتیبی که گفته شده داخل ماهیتابه بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و در ماهیتابه رو بذارید تا غذا پخته شود.
استفاده از سبزیجات متنوع در تهیه این غذا کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و می‌توانید از سبزیجات دیگر مانند قارچ ، ریحان و ذرت و‌‌‌‌… استفاده کنید.
در صورتی که پنیر پیتزا نداشتید ، می‌توانید به جای آن از پنیر ورقه‌ای یا پنیر گودا هم استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.