طرز تهیه فریته کتلت ایتالیایی خوشمزه و مجلسی بسیار سالم و مقوی

طرز تهیه فریته کتلت ایتالیایی خوشمزه و مجلسی بسیار سالم و مقویسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرزر تهیه فریته + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرزر تهیه فریته

مواد لازم برای 6 نفر

سوسیس ایتالیایی چرخ کرده 180 گرم

گوشت چرخ کرده 180 گرم

گوشت بوقلمون چرخ کرده 180 گرم

شیر کم چرب 180 گرم

خرده نان 1 و 1/4 پیمانه

سیر 2 حبه

پنیر پارمزان 1/4 پیمانه

تخم مرغ 4 عدد

جعفری خرد شده 1 قاشق سوپخوری

دانه بلوط 1 قاشق سوپخوری

کشمش 1 قاشق سوپخوری

نمک ، فلفل سیاه و روغن 1 قاشق سوپخوری

آب 1 قاشق سوپخوری


مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه ایتالیایی ، اول از هر چیزی فر رو با دمای 177 درجه سانتیگراد روشن کنید تا کامل داغ شود.


مرحله دوم

سوسیس ایتالیایی چرخ کرده رو داخل یک ظرف بریزید ، بعد به آن گوشت چرخ کرده و بوقلمون چرخ کرده رو اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. حالا به ترتیب شیر ، 1/4 پیمانه نان خرد شده ، پنیر پارمزان و جعفری خرد شده رو اضافه کنید.


مرحله سوم

در این مرحله دو حبه سیر را پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون رو به صورت خیلی ریز رنده کنید و به همراه دانه بلوط ، کشمش ، نمک و فلفل سیاه به باقی مواد کتلت اضافه کنید.


مرحله چهارم

در آخر دو عدد تخم مرغ‌ را داخل یک ظرف بشکنید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاید. سپس اون را به باقی مواد کتلت اضافه کنید. حالا با دست مایع کتلت رو خوب ورز بدید ، تا تمامی مواد به صورت یک دست با هم ترکیب شود.


مرحله پنجم

بعد روی ظرف رو سلفون بکشید و اون رو داخل یخچال قرار بدید تا تمام مزه‌های کتلت به خورد هم برود.


مرحله ششم

در این فاصله تخم مرغ‌های باقیمانده رو به همراه یک قاشق سوپخوری آب داخل یک ظرف بریزید و با چنگال هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی در بیاید. سپس باقیمانده نان‌های خرد شده را داخل یک ظرف دیگر بریزید.


مرحله هفتم

مایع کتلت را از داخل یخچال بیرون بیاورید ، مقداری از اون بردارید و به هر شکلی که دوست دارید داخل دستتون به آن فرم بدید. بعد از اینکه تمامی مایع کتلت رو به این شکل فرم دادید ، اون‌ها رو ابتدا داخل تخم مرغ و بعد داخل خورده نان قرار بدید و همه جای اون‌ها رو به این مواد آغشته کنید.


مرحله هشتم

داخل یک قابلمه بزرگ روغن بریزید تا جایی که کف آن به صورت کامل از روغن پوشیده شود. بعد قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا روغن به صورت کامل داغ شود. بعد کتلت ها را داخل روغن به مدت 2 تا 3 دقیقه قرار بدید تا همه طرف آنها سرخ و قهوه‌ای شود.


مرحله نهم

کتلت ها را از داخل روغن بیرون بیاورید و داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی قرار داده‌اید ، بچینید. بعد سینی رو داخل فری که در مرحله اول گرم کردید ، به مدت 10 دقیقه قرار بدید تا کتلت‌ها مغزپخت و نرم می‌شوند.


مرحله دهم

بعد کتلت ها را از داخل فر بیرون بیاورید و روی دستمال روغن گیر قرار بدید تا روغن اضافی اون‌ها گرفته شود. سپس اون‌ها را با هر چیزی که دوست داشتید سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
در صورتی که دستگاه به فارنهایت تنظیم می‌شود دمای اون رو روی 350 درجه فارنهایت قرار بدید تا گرم شود.
حتماً بعد از اینکه کتلت‌ها را از داخل فر خارج کردید ، روی دستمال یا حوله کاغذی قرار بدید تا روغن اضافی اون‌ها کشیده شود و خیلی چرب نباشد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.