طرز تهیه گراتن پاستا با گوشت چرخ کرده به روش رستورانی

طرز تهیه گراتن پاستا با گوشت چرخ کرده به روش رستورانیسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک گراتن خیلی متفاوت و جدید رو آوردیم که مطمعنا عاشق اون میشید و یک پیشنهاد عالی برای یک وعده غذایی جذابه ؛ آموزش امروز طرز تهیه گراتن پاستا هست .
گراتن یکی از محبوب ترین غذاهای فرانسوی است و دارای لایه رویی پنیری جذاب است که با طعم ها و ترکیبات متفاوت تهیه میشود از جمله گراتن سیب زمینی ، گراتن نودل ، گراتن سبزیجات ، گراتن مرغ و …
با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 50 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

 طرز تهیه گراتن پاستا

مواد لازم برای 2 الی 3 نفر

گوشت چرخ کرده 200 گرم

پیاز 1 عدد

فلفل دلمه 1 عدد

قارچ 6 عدد

نمک ، فلفل ، زردچوبه و آویشن همه نصف قاشق چای خوری 

پنیر پیتزا 1 لیوان

پاستا 1 بسته

مواد لازم برای سس بشامل

کره 50 گرم

آرد 2 قاشق غذاخوری

شیر 1/5 لیوان


مرحله اول

ابتدا 1 عدد پیاز را پوست بگیرید سپس به صورت نگینی اون رو خرد کنید و داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد پیاز رو به اون اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که پیاز کاملا سرخ شود .


مرحله دوم

وقتی که پیاز طلایی شد 200 گرم گوشت چرخ کرده رو به آن اضافه کنید و تفت بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه و سرخ بشه حالا قارچ ها رو خوب بشورید و بعد به صورت دلخواه آن را برش بزنید سپس 1 عدد فلفل دلمه رو هم بشورید و نصف آن را به صورت نگینی خرد کنید .


مرحله سوم

فلفل دلمه ای رو به گوشت اضافه کنید و تفت بدید تا بپزه و نرم بشه حالا ادویه ها که شامل نمک ، فلفل ، زردچوبه و آویشن هست رو به همراه قارچ اضافه کنید و تفت بدید .


مرحله چهارم

داخل یک قابلمه مقداری آب ، روغن و نمک بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که آب به جوش اومد پاستا رو به اون اضافه کنید و به پاستا زمان بدید تا بپزه و نرم بشه وقتی که پاستا پخت آن را آبکش کنید و به مواد گوشتی اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و کنار بزارید .


مرحله پنجم

برای درست کردن سس بشامل 50 گرم کره رو داخل یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا کره کاملا آب بشه بعد به آن 2 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و تفت بدید .


مرحله ششم

در آخر شیر و کم کم اضافه کنید تا آرد گلوله نشه حالا کف ظرف مورد نظرتون از سس بشامل بریزید و بعد تمام پاستا رو داخل ظرف بریزید و سس بشامل رو روی اون بریزید در آخر پنیر پیتزا بریزید و اون رو داخل فر قرار بدید تا پنیر طلایی بشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.