طرز تهیه گراتن پاستا با گوشت چرخ کرده به روش رستورانی
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک گراتن خیلی متفاوت و جدید رو آوردیم که مطمعنا عاشق اون میشید و یک پیشنهاد عالی برای یک وعده غذایی جذابه ؛ آموزش امروز طرز تهیه گراتن پاستا هست .
گراتن یکی از محبوب ترین غذاهای فرانسوی است و دارای لایه رویی پنیری جذاب است که با طعم ها و ترکیبات متفاوت تهیه میشود از جمله گراتن سیب زمینی ، گراتن نودل ، گراتن سبزیجات ، گراتن مرغ و …
با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه گراتن پاستا
مواد لازم برای 2 الی 3 نفر
⫸ گوشت چرخ کرده 200 گرم
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ فلفل دلمه 1 عدد
⫸ قارچ 6 عدد
⫸ نمک ، فلفل ، زردچوبه و آویشن همه نصف قاشق چای خوری
⫸ پنیر پیتزا 1 لیوان
⫸ پاستا 1 بسته
مواد لازم برای سس بشامل
⫸ کره 50 گرم
⫸ آرد 2 قاشق غذاخوری
⫸ شیر 1/5 لیوان
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه موساکا یا گراتن بادمجان یونانی با گوشت
مرحله اول
ابتدا 1 عدد پیاز را پوست بگیرید سپس به صورت نگینی اون رو خرد کنید و داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد پیاز رو به اون اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که پیاز کاملا سرخ شود .
مرحله دوم
وقتی که پیاز طلایی شد 200 گرم گوشت چرخ کرده رو به آن اضافه کنید و تفت بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه و سرخ بشه حالا قارچ ها رو خوب بشورید و بعد به صورت دلخواه آن را برش بزنید سپس 1 عدد فلفل دلمه رو هم بشورید و نصف آن را به صورت نگینی خرد کنید .
مرحله سوم
فلفل دلمه ای رو به گوشت اضافه کنید و تفت بدید تا بپزه و نرم بشه حالا ادویه ها که شامل نمک ، فلفل ، زردچوبه و آویشن هست رو به همراه قارچ اضافه کنید و تفت بدید .
مرحله چهارم
داخل یک قابلمه مقداری آب ، روغن و نمک بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که آب به جوش اومد پاستا رو به اون اضافه کنید و به پاستا زمان بدید تا بپزه و نرم بشه وقتی که پاستا پخت آن را آبکش کنید و به مواد گوشتی اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و کنار بزارید .
مرحله پنجم
برای درست کردن سس بشامل 50 گرم کره رو داخل یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا کره کاملا آب بشه بعد به آن 2 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و تفت بدید .
مرحله ششم
در آخر شیر و کم کم اضافه کنید تا آرد گلوله نشه حالا کف ظرف مورد نظرتون از سس بشامل بریزید و بعد تمام پاستا رو داخل ظرف بریزید و سس بشامل رو روی اون بریزید در آخر پنیر پیتزا بریزید و اون رو داخل فر قرار بدید تا پنیر طلایی بشه ؛ نوش جان