طرز تهیه هونکار بیندی یا شاه پسند ترکیه ای با گوشت

طرز تهیه هونکار بیندی یا شاه پسند ترکیه ای با گوشتسلام به همراهان سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای ترکیه ای رو آوردیم که در کمترین زمان درست میشه و بسیار خوشمزست ، آموزش امروز طرز تهیه هونکار بیندی یا شاه پسند ترکیه ای هست.
با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه هونکار بیندی یا شاه پسند

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

گوشت گوسفندی 500 گرم

روغن زیتون به مقدار لازم

پیاز 2 عدد

بادمجان 2 عدد

گوجه فرنگی 2 عدد

فلفل دلمه اي سبز نصف 1 عدد

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

سیر 2 حبه

رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوری

شیر 2 لیوان

آرد 3 قاشق غذا خوری

کره 50 گرم

پنير پيتزا 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

اول از همه مقداری روغن زیتون داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن زیتون داغ شد 500 گرم گوشت را داخل ماهیتابه بریزید گوشت ها را تفت بدید تا وقتی که تغییر رنگ بدن وقتی که تغییر رنگ داد در ظرف رو بذارید تا وقتی که گوشت آب بندازه .


مرحله دوم

وقتی که گوشت کمی نرم شد و آب آن کاملاً کشیده شد حدوداً 1 لیوان آب اضافه کنید و دوباره در ظرف را بگذارید تا گوشت حدود 1 ساعت بپزه ، 2 عدد بادمجان رو بشورید و به سیخ بزنید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که کاملاً کبابی شوند .


مرحله سوم

وقتی که بادمجان ها کباب شدند آنها را پوست بگیرید و با چاقو به صورت ساطوری اونا رو خورد کنید ، 2 عدد پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و وقتی که گوشت کاملاً پخت پیاز نگینی را به همراه 2 حبه سیر رنده شده به آن اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که پیاز سرخ شود .


مرحله چهارم

بعد از این که پیاز تغییر رنگ داد 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و دوباره تفت بدید تا وقتی که خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود حالا نصف 1 عدد فلفل دلمه ای سبز و 2 عدد گوجه فرنگی را هم بشورید و به صورت نگینی خرد کنید و آن را به بقیه مواد اضافه کنید و مجددا تفت بدید .


مرحله پنجم

در آخر نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و روی اون یک لیوان آب جوش بریزید تا مواد کاملا بپزه و حالت له شدگی پیدا کنه ، داخل یک ماهیتابه دیگر 50 گرم کره بریزید و بذارید تا کره آب شود ، وقتی که کره آب شد به آن آرد را اضافه کنید و یک مقدار تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه بعد از اینکه آرد تفت خورد شیر را کم کم به آرد اضافه کنید تا گلوله نشود .


مرحله هفتم

بعد از اینکه سس بشامل به غلظت رسید به آن نمک و فلفل رو اضافه کنید و بعد بادمجان های ساطوری رو داخلش بریزید و هم بزنید در آخرین یک مقدار پنیر پیتزا را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید حالا داخل ظرف سرو مقداری از سس بریزید و بعد از مواد گوشتی روی آن بریزید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.