طرز تهیه جوجه کباب یونانی اصل با طعم بی نظیر
سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم 👨🏻🍳 امروز براتون یک غذای خوشمزه آوردم یک جوجه کباب متفاوت یونانی.مطمعنا تا الان جوجه کباب های زیادی خوردین ولی این نوع جوجه کباب با بقیه جوجه کباب ها فرق داره . با من همراه باشید
طرز تهیه جوجه کباب یونانی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ سینه و ران جوجه کبابی خرد شده 450 گرم🍗
⫸ ماست پرچرب 6_5 قاشق غذاخوری
⫸ جعفری 1 دسته
⫸ سیر 2 حبه🧄
⫸ نمک و فلفل🧂
⫸ روغن زیتون
⫸ پیاز 1 عدد🧅
⫸ لیموترش تازه
⫸ سماق
⫸ برنج ایرانی🍚
⫸ زعفران
⫸ روغن مایع
⫸ گوجه
مرحله اول 🍴
ابتدا مواد مرینیت جوجه ها🍗 را حاضر میکنیم اول جعفری را خوب ساطوری کنید.سپس سیر را رنده کنید و یا با چاقو خوب خورد و له کنید تا حدی که کامل ریز بشه.
مرحله دوم 🍴
سپس ماست را در ظرفی ریخته بهتره ماست پرچرب باشه ،سپس جعفری را اضافه میکنیم و بعد از آن سیر🧄 له شده یا رنده شده را اضافه کنید، بعد سپس به آن نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده و روغن زیتون و پوست لیمو رنده شده را اضافه کنید و مواد ماستی را مخلوط کنید.و بزارید که چند دقیقه استراحت کنه.
مرحله سوم 🍴
سپس مرغ را به تکه های کوچک خورد کنید و در مواد بخوابانید و سلفون بکشید و حدود ۲ ساعت در یخچال🧊 بزارید تا استراحت کنه و مواد خوب به خورد تکه های مرغمون بره.
مرحله چهارم 🍴
در این مرحله کته رو آماده میکنیم.ابتدا بزارید که آب و نمک🧂 و روغن را کامل بجوش بیان و سپس به آن برنج را اضافه کنید. وقتی آب برنج کشیده شد، برنج را به شکل مخروطی دربیاورید و روی آن روغن بریزید.و بعد به دم قابلمه دم کنی بپیچید و بزارید که برنج خوب دم بکشد.
مرحله پنجم 🍴
بعد از اینکه جوجه ها🍗 خوب استراحت کردند آن ها را به سیخ بکشید و روی ذغال یا اجاق با حرارت کم و بزارید احازه بدید کباب ها پخته و نرم شوند.
مرحله ششم 🍴
در کنار جوجه کباب یونانی🍗 و کته زعفرانی یک ترکیب خوشمزه به اسم پیاز جعفری درست میکنیم به این صورت که اول در کاسه ای جعفری ساطوری شده را به اضافه پیاز خلالی نازک و سماق و نمک و لیموترش تازه مخلوط کنید و بزارید که چند دقیقه استراحت کنه و همراه با جوجه و کته🍚 نوش حان کنید.