طرز تهیه کبه عربی با گوشت چرخ کرده و ادویه مخصوص
سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خوشمزه عربی رو آوردم به اسم کبه عربی. اگر شما هم دوست دارید که غذاهای ملل مختلف رو مخصوصا کشور های عربی رو امتحان کنید با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کبه عربی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ لپه 100 گرم
⫸ برنج نیمدانه ایرانی 2 لیوان
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ گوشت چرخکرده 200 گرم
⫸ جعفری 25 گرم
⫸ خلال بادام 1 قاشق غذاخوری
⫸ رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
⫸ آب 1 لیوان
⫸ پاپریکا ، فلفل قرمز ، ادویه کاری ، فلفل سیاه ، پودر تخم گشنیز ، -نمک و زردچوبه به مقدار لازم
⫸ تخم مرغ 1عدد
مرحله اول
در مرحله اول ۱۰۰ گرم لپه رو به همراه آب روی حرارت قرار بدید تا به بپزد. سپس ۲ لیوان برنج نیم دانه رو بشورید و آب کش کنید حالا برنج رو سپس داخل قابلمه به همره آب بریزید بعد به اون زردچوبه و نمک اضافه کنید و بذارید تا بپزد و شفته بشه.
مرحله دوم
حالا یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشویید سپس به صورت نگینی ریز آن را خورد کنید حالا یک ماهی تابه را روی حرارت قرار بدید و داخل روغن بریزید وقتی که روغن داغ شد پیاز رو اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که پیاز طلایی بشه. حالا گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه.
مرحله سوم
وقتی که رنگ گوشت تغییر کرد ادویه ها که شامل پاپریکا ، فلفل قرمز ، ادویه کاری ، فلفل سیاه ، پودر تخم گشنیز ، نمک و زردچوبه هست را به پیاز و گوشت اضافه کنید و تفت بدید. حالا یک قاشق رب و ۲۵ گرم جعفری ساطوری شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که بوی خامی رب گرفته بشه.
مرحله چهارم
بعد از این که بوی خامی رب گرفته شد لپه رو آبکش کنید و به همراه خلال بادام به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس یک لیوان آب روی مواد بریزید و اجازه بدید تا همه مواد خوب مغز بشن. حالا برنج کته شده رو داخل ظرف بریزید و با گوشت کوب اون رو حسابی له کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله ابتدا با آب درست خود را خیس کنید و بعد مقداری از برنج را کف دست بریزید و از خوراک روی برنج بریزید و آن را گرد کنید وقتی که همه مواد رو خوب باهم گلوله کردید حالا یک عدد تخم مرغ و داخل ظرف بشکنید و هم بزنید سپس روی توپک ها بمالید.حالا داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد توپک هارو داخل اون سرخ کنید . نوش جان