طرز تهیه کالباس لبرکزه اتریشی خانگی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه کالباس لبرکزه اتریشی خانگی و طعمی بی نظیرسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک کالباس متفاوت رو آوردیم که برای کشور اتریش هست. آموزش امروز طرز تهیه کالباس لبرکزه اتریشی هست. یک کالباس خوشمزه که میتونید هم به صورت گرم و هم به صورت سرد اون رو میل کنید. با این اموزش همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه کالباس لبرکزه اتریشی

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ 400 گرم

گوشت سردست گوساله 400 گرم

قارچ 10 عدد

پنیر به مقدار لازم

فلفل دلمه 2 عدد

سیر 10 حبه

روغن زیتون نصف پیمانه


مرحله اول

برای درست کردن این کالباس خیلی خوشمزه ابتدا گوشت سردست گوساله را به قطعات کوچکتر خرد کنید سینه مرغ رو هم به قطعات کوچکتر خرد کنید. حالا هر دوی این ها رو داخل چرخ گوشت بریزید و اونها رو دو بار چرخ کنید.


مرحله دوم

حالا کمی سیر رو به همراه روغن داخل غذاساز بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید تا وقتی که سیر له بشه. حالا گوشت چرخ کرده رو با قارچ و فلفل دلمه خرد شده و پنیر با هم خوب مخلوط کنید و در آخر هم کمی از مخلوط سیر و روغن به آن اضافه کنید و مجدداً همه مواد رو با هم مخلوط کنید.


مرحله سوم

حالا مواد رو داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و روی اون رو خوب صاف کنید. حالا ظرف را داخل فر قرار بدید تا مواد کاملا بپزن. بعد از پخت و پز را از داخل فر بیرون بیارید و اطراف آن را با چاقو کم جدا کنیم سپس کالباس را از داخل ظرف بیرون بیارید نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.