طرز تهیه کازان کباب ترکیه ای با سس مخصوص

طرز تهیه کازان کباب ترکیه ای با سس مخصوص

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه کازان کباب ترکیه ای رو آودم.اگر شماهم ئوست غذاهای ملل مخصوصا غذاهای کشور ترکیه رو امتحان کنید این آموزش میتونه گزینه خوبی باشه.با من همراه باشید.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 0 دقیقه

طرز تهیه کازان کباب ترکیه ای

مواد لازم برای 4 نفر

بادمجان 500 گرم

گوشت چرخ کرده 200 گرم

پیاز 1 عدد متوسط

فلفل دلمه

گوجه فرنگی 4 عدد

نمک،سماق،پولبیبر،زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری

1/2 لیوان آب

سیخ چوبی

مواد لازم برای سس

کره 10 گرم

نمک،سماق،پودرپیاز 1/2 قاشق چایخوری


مرحله اول

در مرحله اول 500 گرم بادمجان را به صورت یکی در میان پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بدهید سپس داخل ظرفی آب بریزید و یک قاشق غذاخوری به آن نمک اضافه کنید و مخلوط کنید تا نمک به خورده آب بره سپس بادمجان ها رو داخل اون بذارید و حدود نیم ساعت قرار بدید تا تلخی بادمجان ها گرفته بشه


مرحله دوم

در مرحله دوم داخل ظرفی یک عدد پیاز متوسط رو رنده کنیم وقتی که اون رو خیلی ریز رنده کردید آب اون رو بگیرید سپس داخل ظرفی به همراه 200 گرم گوشت چرخ کرده بریزید. حالا به مقدار دلخواه تون فلفل دلمه‌ای را ساطوری خرد کنید و به گوشت اضافه کنید سپس گوشت رو ورز بدید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدید


مرحله سوم

بعد از نیم ساعت گوش را از داخل یخچال بیرون بیاورید و آن را به قلقلی های کوچک در بیارید سپس داخل یک عدد سیخ چوبی ابتدا یک عدد بادمجان سپس گوشت و دوباره بادمجان دوباره گوشت قرار بدید و این کار را ادامه دهید تا وقتی که سیختون پر بشه. حالا کباب هاتون رو داخل ماهیتابه سرخ کنید.


مرحله چهارم

در این مرحله 4 عدد گوجه فرنگی را بشورید و پوست آنها را بگیرید سپس با هر روش که دوست دارید اون ها رو پوره کنید داخل ماهیتابه بریزید و ادویه که شامل نمک سماق پودر پیاز هست رو به اون اضافه کنید سپس مقداری کره رو به اون اضافه کنید و روی حرارت قرار بدید تا آب گوجه گرفته بشه سپس نصف لیوان آب داخل سس بریزید و وقتی که آب به جوش اومد بادمجان ها رو داخل اون قرار بدید.


مرحله پنجم

سپس به مدت نیم ساعت کباب ها را روی حرارت قرار بدید تو در ماهیتابه رو بزارید تا کباب ها مغز پخت بشن بعد از نیم ساعت کباب‌های شما آماده است.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.