طرز تهیه کروکت شکم پر با پنیر و مغز سوسیس کوکتل

طرز تهیه کروکت شکم پر با پنیر و مغز سوسیس کوکتل

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خوشمزه با سیب زمینی رو آوردیم که خیلی راحت و سریع آماده میشه و شما میتونید اون رو هم به عنوان فینگر فود و هم به عنوان غذای اصلی استفاده کنید. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه کروکت شکم پر با مغز کوکتل

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ سیب زمینی 3 عدد

⫸ تخم مرغ 2 عدد

⫸ سوسیس کوکتل 1 عدد

⫸ جعفری ساطوری شده 2 قاشق غذاخوری

⫸ پنیر پیتزا 60 گرم

⫸ پنیر ورقه ای یک ورق

⫸ آرد سفید به میزان لازم

⫸ آرد سوخاری به میزان لازم

⫸ ادویه نمک، فلفل قرمز، آویشن، پودر سیر و پودر زنجبیل به مقدار لازم


مرحله اول

اول از همه ۳ عدد سیب زمینی رو بشورید و داخل قابلمه به همراه آب بریزید و اجازه بدید تا سیب زمینی ها آبپز بشه وقتی که سیب زمینی ها پخت آنها را زیر آب سرد بگیرید و پوست آنها را جدا کنید. حالا سیب زمینی ها رو با رنده درشت رنده کنید .


مرحله دوم

بعد یک عدد زرده تخم مرغ را به همراه نمک و فلفل قرمز آویشن پودر سیر و پودر زنجبیل به سیب زمینی اضافه کنید. برای خوش عطر شدن کراکت ۲ قاشق غذاخوری جعفری ساطوری خرد شده رو به سیب زمینی اضافه کنید. بعد از اضافه کردن پنیر پیتزا مواد را با دست با هم مخلوط کنید.


مرحله سوم

حالا یک عدد کوکتل را به صورت نواری برش بزنید و به همراه روغن داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید تا وقتی که کوکتل ها سرخ بشن. حالا پنیرهای ورقه ای را به صورت نواری برش بزنید بعد از مواد کروکت به اندازه یک گردو بردارید و کف دستتون پهن کنید.


مرحله چهارم

بعد وسط خمیر کروکت یک گودی ایجاد کنید و یک عدد کوکتل و یک برش پنیر ورقه ای وسط آن قرار بدید و خمیر رو ببندید.حالا یک عدد تخم مرغ رو داخل ظرف بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید حالا داخل ظرف مقداری آرد سفید و داخل ظرف دیگر آرد سوخاری بریزید.


مرحله پنجم

حالا کراکت ها رو ابتدا داخل آرد سفید بخوابونید بعد داخل تخم مرغ بغلتونید کنید و در آخر داخل آرد سوخاری بزنید.حالا کروکت هارو به مدت ۱ ساعت داخل فریزر قرار بدید تا منجمد بشن.


مرحله ششم

حالا داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید وقتی که روغن داغ شد که کروکت ها رو داخل آن سرخ کنید.وقتی که کروکت ها سرخ شد اونهارو روی دستمال روغن گیر بزارید تا روغن اضافی آن گرفته بشه.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.