طرز تهیه خوراک مرغ آذربایجانی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه خوراک مرغ آذربایجانی خوشمزه و مجلسیسلام به هنرمندان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک غذای خوشمزه از آذربایجان هست به اسم خوراک مرغ آذربایجانی ، اگر تا الان مرغ رو به روش های تکراری میپختید و از اون روش خسته هستید این آموزش برای شما یک پیشنهاد فوق العاده هست ؛ با من همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه خوراک مرغ آذربایجانی

مواد لازم برای 2 الی 3 نفر

⫸ مرغ🥠 300 گرم

⫸ رب گوجه فرنگی🍅 2 قاشق غذاخوری

⫸ نمک🧂 ، پودر تخم گشنیز ، پودر زیره ، زردچوبه و پاپریکا به مقدار لازم

⫸ پیاز🧅 1 عدد

⫸ فلفل دلمه ای🫑 1 عدد کوچک

⫸ لیمو عمانی 2 عدد

⫸ فلفل تند کوچک🌶️ 1 عدد

⫸ گوجه فرنگی🍅 3 عدد

⫸ سیر🧄 3 حبه کوچک

⫸ برنج 2 پیمانه


مرحله اول

در مرحله اول مرغ🥠 را مزه دار می کنیم ، ابتدا تکه های مرغ🥠 رو داخل ظرف بریزید سپس به اون پودر تخم گشنیز ، پودر زیره ، زردچوبه ، پاپریکا و نمک🧂 اضافه کنید ، 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی🍅 اضافه کنید و با دست ورز بدید تا ادویه ها و رب گوجه فرنگی🍅 به خورد مرغ برن ، روی مواد سلفون بکشید و به مدت 3 ساعتاجازه بدید تا مرغ🥠 خوب استراحت کنه‌.


مرحله دوم

1 عدد پیاز🧅 رو پوست بگیرید و بشویید سپس آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید ، یک عدد فلفل دلمه ای🫑 رو بشورید وقتی که خشک شد این را هم به صورت نگینی خرد کنید، 3 عدد گوجه🍅 و 3 حبه سیر🧄 و 1 عدد فلفل تند🌶️ رو به صورت ریز خرد کنید .


مرحله سوم

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید وقتی که روغن داغ شد پیاز🧅 رو اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که سبک بشه ، حالا مرغ ها🥠 رو به پیاز اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه تفت بدید تا بوی خامی مرغ گرفته بشه وقتی بوی خامی مرغ گرفته شد فلفل دلمه‌ای🫑 ، لیمو عمانی ، فلفل تند🌶️ و سیر را اضافه کنید. وقتی همه مواد رو باهم تفت دادید در آخر گوجه رو اضافه کنید ، وقتی که گوجه ها آب انداخت مقداری آب بریزید و به مدت 1 ساعت اجازه بدید تا همه مواد با هم مغز پخت شوند .


مرحله چهارم

برای پخت برنج داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که آب به جوش اومد نمک🧂 و برنج رو که از قبل اون رو شستید داخل آب بریزید و به مدت 7 الی 8 دقیقه اجازه بدید تا برنج نیم پز بشه بعد از این مدت برنج را آبکش کنید .


مرحله پنجم

داخل همون قابلمه مقداری روغن بریزید سپس ته دیگ موردنظرتون رو بچینید و برنج رو داخل قابلمه بریزید و روی اون رو صاف کنید سپس مقدار خیلی کم آب روی برنج بریزید و در قابلمه رو به همراه دمکنی بزارید و به مدت 1 ساعت اجازه بدید تا برنج کامل دم بکشه ؛ بعد از این مدت برنج رو به همراه خوراک داخل ظرف بریزید و سرو کنید ؛ نوش جان


نکات مهم 
❌ وقتی مرغ رو با ادویه و رب گوجه فرنگی مخلوط کردید حداقل ۳ساعت باید استراحت کند تا طعم بگیرد .
❌ فرایند پخت مرغ ها 1 ساعت و 20 دقیقه زمان میبرد ؛ 20 دقیقه برای تفت دادن و 1 ساعت با آب بپزد .
❌ این خورش نباید آبدار باشه پس مرتب به مرغ ها سر بزنید و برگردونید تا مرغ نسوزد .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.