طرز تهیه خورش فاصولیه ترکی و عربی با گوشت
سلام به هنرمندان سایت آشپزم آموزش امروز یک غذای خوشمزه ترکی عربی هست به اسم خورش فاصولیه. اگر شما هم دوست دارید یک خورش متفاوت و خوشمزه رو درست کنید و با اون از مهموناتون پذیرایی کنید با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه خورش فاصولیه
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گوشت گوسفند 200 گرم
⫸ لوبیا سفید 200 گرم
⫸ پیاز 3 عدد کوچک
⫸ سیب زمینی 1 عدد
⫸ لیمو خشک 1 عدد
⫸ سیر 6 حبه
⫸ رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
⫸ زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری
⫸ آب جوش 4 لیوان
⫸ فلفل و نمک و زردچوبه به مقدار لازم
مرحله اول
در مرحله اول ۲ عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشویید سپس آنها را به صورت نگینی خرد کنید حالا یک عدد سیب زمینی را پوست بگیرید و آن را بشویید و سیب زمینی رو هم به صورت نگینی خرد کنید.
مرحله دوم
بعد مقداری زعفران را آسیاب کنید و به همراه چند تکه یخ اجازه بدید تا دم بکشه.حالا ۲۰۰ گرم گوشت رو به اندازه مکعب های کوچک خرد کنید یک عدد لیمو عمانی خشک رو سوراخ کنید و داخل آب قرار بدید تا تلخی اون گرفته بشه.
مرحله سوم
حالا یک عدد قابلمه رو روی حرارت قرار بدید بعد داخل آن روغن بریزید وقتی که روغن داغ شد پیاز رو به اون اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که پیاز سبک بشه بعد از ۴ دقیقه گوشت ها رو به پیاز اضافه کنید و مجددا تفت بدید تا وقتی که رنگ گوشت تغییر کنه.
مرحله چهارم
در آخر ۴ لیوان آب جوش روی به همه مواد بریزید و به مدت ۱ ساعت و نیم اجازه بدید تا بپزه.در نیم ساعت آخر پخت خورشت به آن سیب زمینی نگینی خرد شده به علاوه لیمو عمانی و چند حبه سیر اضافه کنید و در ۱۰ دقیقه آخر به خورشت نمک و زعفران دم کرده اضافه کنید اجازه بدید تا خورشت حسابی بپزه و غلیظ بشه.
مرحله پنجم
حالا داخل قابلمه مقداری روغن بریزید وقتی روغن داغ شد تهدیگ مورد نظرتون رو بچینید سپس برنج رو که از قبل اون رو شستید و آبکش کردید داخل قابلمه بریزید سپس روی اون رو صاف کنید و مقداری آب بریزید و در قابلمه رو به همراه دمکنی بزارید و اجازه بدید تا دم بکشه.سپس کنار خورشت اون رو میل کنید نوش جان