طرز تهیه خورش کرایی مرغ پاکستانی خوشمزه و پرادویه

طرز تهیه خورش کرایی مرغ پاکستانی خوشمزه و پرادویهسلام به دوستان با سلیقه سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک خورش مرغ خوشمزه پر از ادویه رو آوردیم که اصالتی پاکستانی داره و طعم اون فوق العادست ، آموزش امروز طرز تهیه خورش مرغ کرایی پاکستانی هست .
خورش مرغ کرایی یک غذای خوش طعم با اصالت بلوچی ، پاکستانی است ، علت نامگذاری این غذا ظرفی است که این غذا در آن طبخ می شود . این غذا در شمال هند نیز پخته میشود و بسیار محبوب است .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 35 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه خورش کرایی مرغ پاکستانی

مواد لازم برای 1 الی 2 نفر

⫸ روغن مایع به مقدار لازم

⫸ پیاز 1 عدد

⫸ سیر 2 حبه

⫸ زنجبیل 1 بند انگشت

مرغ 200 گرم

⫸ کره 100 گرم

⫸ زردچوبه 1 قاشق چایخوری

⫸ نمک 1 قاشق چایخوری

⫸ تخم‌گشنیز 1 قاشق چایخوری

زیره سبز 1 قاشق چایخوری

⫸ پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری

⫸ فلفل‌ سیاه 1/2 قاشق چایخوری

⫸ گوجه‌ فرنگی 2 عدد

⫸ فلفل سبز 1 عدد

⫸ گشنیز تازه 1 قاشق غذاخوری

⫸ لیموی تازه 1 عدد


مرحله اول

سینه های مرغ رو که خرد کردید داخل یک ظرف بریزید بعد به آن نمک ، پودر سیر و لیمو رو اضافه کنید و با دست ورز بدید و روی اون رو بکشید و به مدت 30 دقیقه به آن استراحت بدید تا آبلیمو و ادویه ها به خورد آن بره و کاملاً مزه دار شود .


مرحله دوم

برای درست کردن سس کرایی روغن را داخل ماهیتابه بریزید بعد پیاز را پوست بگیرید و بشویید و خرد کنید و به روغن اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که پیاز سبک شود .


مرحله سوم

سیر را خرد کنید و به پیاز اضافه کنید حالا پوست زنجبیل را بگیرید اون رو خرد کنید و سپس به سیر و پیاز اضافه کنید حالا 1 عدد فلفل سبز خرد کنید و به مواد اضافه کنید و با هم تفت بدید .


مرحله چهارم

وقتی که عطر مواد بلند شد به آن پودر سیر ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، پودر زیره سبز و پودر گشنیز را به آن اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید گوجه فرنگی ها رو بشورید و آنها را رنده کنید و بعد گوجه رنده شده را به مواد اضافه کنید و اجازه بدید تا آب گوجه ها کشیده شود .


مرحله پنجم

سینه مرغ رو با کمی کره داخل یک ماهیتابه بریزید و تفت بدید برای اینکه کره نسوزه به آن کمی روغن اضافه کنید حالا مرغ را به سس اضافه کنید و کمی هم بزنید و 10 دقیقه اجازه بدید تا به آرامی بپزه و آماده سرو بشه 2 دقیقه آخر پخت گشنیز یا جعفری خرد شده را اضافه کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.