طرز تهیه لاتکه سیب زمینی (پنکیک سیب زمینی) پفکی

طرز تهیه لاتکه سیب زمینی (پنکیک سیب زمینی) پفکی

سلام به کاربران عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه لاتکه سیب زمینی هست. غذاهای متفاوتی هست که میشه با سیب زمینی پخت ولی این غذای خوشمزه با همه این غذاها فرق داره و شما میتونید اون رو با این آموزش خیلی راحت درست کنید و ازش لذت ببرید با ما همراه باشید.

درجه سختی: 4/10

زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه لاتکه سیب زمینی

مواد لازم برای 4 نفر

سيب زمينی 3 عدد

تخم مرغ 2 عدد

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

آرد سفید 1 قاشق غذاخوری

نمک 1 قاشق چایخوری


مرحله اول

در مرحله اول عدد سیب زمینی را پوست بگیرید و بشورید سپس به مدت ۳۰ دقیقه داخل آب جوش قرار بدید. بعد سیب زمینی ها را از آب جوش بیرون بیارید و با دستمال آن را خشک کنید سپس با رنده انها را رنده کنید بعد با پارچه خوب آب اونهارو بگیرید تا لاتکه سیب‌زمینی‌ سیاه نشه.


مرحله دوم

وقتی خوب آب سیب زمینی ها رو گرفتید آنها را داخل ظرفی بریزید سپس به اون ها یک قاشق غذاخوری آرد سفید به همراه بکینگ پودر ، فلفل سیاه ، نمک و دو عدد تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق خوب و آنها را با هم مخلوط کنید تا سیب زمینی ها منسجم بشن.


مرحله سوم

حالا یک ماهیتابه روی حرارت قرار بدید و داخل آن روغن بریزید وقتی که روغن داغ شد از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و با دست به عنوان شکل ببرید سپس داخل روغن بزارید تا خوب سرخ بشن بعد از اینکه لاتکه سیب زمینی خوب سرخ شد آنها را از داخل روغن خارج کنید و روی دستمال روغن گیر بچینید تا روغن اضافی آنها گرفته بشه.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.