طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ کرده بدون فر

طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ کرده بدون فر

سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه لازانیا بدون نیاز به فر رو آوردیم.شما میتونید خیلی راحت و بدون فر اون رو برای خانواده ی عریزتون بپزید و لذت ببرید.با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه لازانیا بدون نیاز به فر

مواد لازم برای 4 نفر

لازانیا 1 بسته

پیاز 1 عدد

گوشت 250 گرم

نمک ، فلفل ، آویشن و زردچوبه به مقدار لازم

قارچ 4 عدد

فلفل دلمه ای 1 عدد

سس گوجه 4 قاشق غذاخوری

آرد سفید 1 قاشق غذاخوری

شیر 1 لیوان

کره 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

در مرحله اول یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشورید سپس به صورت نگینی خرد کنید حالا داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید وقتی که روغن داغ شد پیاز رو به همراه گوشت داخل آن بریزید و تفت بدید تا وقتی که رنگ گوشت تغییر کنه. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد به اون نمک فلفل آویشن و زردچوبه بزنید و کمی تفت بدید.


مرحله دوم

حالا مقداری قارچ رو بشورید و آن را به صورت اسلایسی خرد کنید سپس یک عدد فلفل دلمه و بشورید وقتی که فلفل دلمه های خشک شد آن را به صورت نگینی خرد کنید بعد به گوشت اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که فلفل دلمه و قارچ بپزن‌.درآخر به اون مقداری سس گوجه اضافه کنید و تفت بدید.


مرحله سوم

برای درست کردن سس بشامل یک قاشق غذاخوری کره داخل آب بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که کره آب شد یک قاشق غذاخوری آرد سفید به اون اضافه کنید را تفت بدید وقتی بوی خامی رب گرفته شود یک لیوان شیر به اون اضافه کنید و هم بزنید و در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید و مجددا تفت بدید و اجازه بدید تا سس غلیظ بشه.


مرحله چهارم

حالا داخل قابلمه مقداری آب بریزید وقتی که آب جوش اومد به اون مقداری روغن و نمک اضافه کنید. بعد ورقه های لازانیا رو داخل آن بریزید وقتی که ورقه های لازانیا نرم شد اون رو با آب سرد آبکش کنید.


مرحله پنجم

در این مرحله کفه ماهیتابه مقداری سس بشامل بریزید و بعد ورقه های لازانیا رو داخل ماهیتابه روی سس بشامل بچینید مجددا روی ورقه های لازانیا سس بشامل بریزید سپس از مواد گوشتی روی ورقه های لازانیا بریزید روی اون کمی پنیر پیتزا بریزید این کار و ادامه بدید تا ماهیتابه پر بشه.بعد در ماهیتابه رو بزارید و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه بدید تا بپزه. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.