طرز تهیه مرغ کالاماری سوخاری فوری با آب گاز دار

طرز تهیه مرغ کالاماری سوخاری فوری با آب گاز دارمخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای خیلی خوشمزه و فوری رو آوردیم که با مرغ درست میشه آموزش امروز طرز تهیه مرغ کالاماری هست اگه دوست دارید غذاهای متفاوت با مرغ درست کنید با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه مرغ کالاماری

مواد لازم برای 2 الی 3 نفر

سینه مرغ بزرگ 1 تکه

آویشن ، پاپریکا و فلفل سیاه هر کدام 1 قاشق چایخوری

نمک 1/5 قاشق چایخوری

سیر له شده 1 حبه

تخم مرغ 1 عدد

آب گازدار 1 بطری

آرد 5 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر 3/5 قاشق چایخوری

روغن به مقدار لازم


مرحله اول

ابتدا سینه مرغ را به صورت نواری برش بزنید حالا داخل یک ظرف 1 عدد تخم مرغ را بشکنید و بعد به آن ادویه ، آب گاز دار ، سیر ، آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و خوب مواد را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود .


مرحله دوم

مرغ ها رو داخل مواد بریزید و خوب مخلوط کنید تا مواد به خورد مرغ ها بره سپس به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار بدید تا مرغ ها خوب مزه دار شود .


مرحله سوم

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید وقتی که روغن کاملا داغ شد آنها را داخل اون سرخ کنید سپس از روغن خارج کرده روی دستمال روغن گیر قرار دهید و با سس مورد نظرتون سرو کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.