طرز تهیه مرغ کالاماری سوخاری فوری با آب گاز دار
مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای خیلی خوشمزه و فوری رو آوردیم که با مرغ درست میشه آموزش امروز طرز تهیه مرغ کالاماری هست اگه دوست دارید غذاهای متفاوت با مرغ درست کنید با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه مرغ کالاماری
مواد لازم برای 2 الی 3 نفر
⫸ سینه مرغ بزرگ 1 تکه
⫸ آویشن ، پاپریکا و فلفل سیاه هر کدام 1 قاشق چایخوری
⫸ نمک 1/5 قاشق چایخوری
⫸ سیر له شده 1 حبه
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ آب گازدار 1 بطری
⫸ آرد 5 قاشق غذاخوری
⫸ بیکینگ پودر 3/5 قاشق چایخوری
⫸ روغن به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه خانگی به روش بازاری
مرحله اول
ابتدا سینه مرغ را به صورت نواری برش بزنید حالا داخل یک ظرف 1 عدد تخم مرغ را بشکنید و بعد به آن ادویه ، آب گاز دار ، سیر ، آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و خوب مواد را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود .
مرحله دوم
مرغ ها رو داخل مواد بریزید و خوب مخلوط کنید تا مواد به خورد مرغ ها بره سپس به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار بدید تا مرغ ها خوب مزه دار شود .
مرحله سوم
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید وقتی که روغن کاملا داغ شد آنها را داخل اون سرخ کنید سپس از روغن خارج کرده روی دستمال روغن گیر قرار دهید و با سس مورد نظرتون سرو کنید ؛ نوش جان