طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه خانگی به روش بازاری

طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه خانگی به روش بازاری

سلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای راحت رو آوردیم که مطمعنا همه بچه ها عاشق اون هستن. آموزش امروز طرز تهیه ناگت مرغ هست ، با این آموزش میتونید یک ناگت سالم و مطمعن درست کنید ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه ناگت مرغ

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

نون تست 3 عدد

شیر 1/3 لیوان

مرغ 500 گرم ( 250 گرم سینه ، 250 گرم ران )

نمک، فلفل سیاه ، فلفل قرمز، آویشن و پودر سیر به مقدار لازم

سیر 4 حبه

نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری

آرد به مقدار لازم

تخم مرغ 2 عدد

پودر سوخاری 2 پیمانه

روغن به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول ۳ عدد نون تست رو به صورت مربع های کوچک برش بزنید و بعد داخل یک ظرف بریزید سپس به آن ۱/۳ لیوان شیر اضافه کنید و بزارید تا نون داخل شیر کاملا خیس بخوره‌ حالا مرغ چرخ شده رو داخل یک ظرف بریزید.


مرحله دوم

بعد به آن نمک، فلفل سیاه ، فلفل قرمز، آویشن و پودر سیر رو اضافه کنید و در آخر نون تست خیس شده و ۴ حبه سیر رنده شده رو هم اضافه کنید سپس این مواد رو خوب باهم مخلوط کنید.


مرحله سوم

حالا داخل یک ظرف یک لایه آرد بریزید و بعد مواد ناگت رو روی اون پهن کنید مجددا روی مواد آرد بریزید اون رو به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید و فرم بدید و ۱ ساعت استراحت بدید.


مرحله چهارم

بعد ۲ عدد تخم مرغ رو داخل یک ظرف بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید بعد از ۱ ساعت ناگت هارو ابتدا داخل تخم مرغ و بعد داخل آرد سوخاری بزنید ، داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد ناگت هارو با حرارت متوسط سرخ کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.