طرز تهیه نودل کره ای با پیازچه و سس گوجه ساده و با طعمی فوق العاده

طرز تهیه نودل کره ای با پیازچه و سس گوجه ساده و با طعمی فوق العادهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه نودل کره ای + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه نودل کره ای

مواد لازم برای 2 نفر

پیازچه 2 عدد

نودل 1 بسته

گوجه گیلاسی 7 عدد

سیر 1 حبه

کره 25 گرم

فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این نودل کره‌ای خوشمزه ، داخل یک قابلمه آب بریزید تا جایی که 2/3 آن پر شود. بعد قابلمه رو روی حرارت بذارید ، کمی نمک درون آن بریزید و زمان بدید تا آب به جوش بیاید. وقتی که آب به جوش آمد ، رشته‌های نودل رو درون آن بریزید و بعد از 3 دقیقه نودل رو از روی حرارت بردارید و کنار بذارید.


مرحله دوم

سیر رو پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون را به صورت نگینی و خیلی ریز خرد کنید. حالا گوجه گیلاسی‌ها را بشورید و داخل یک آبکش بریزید. وقتی آب آنها به صورت کامل رفت ، گوجه ها را از وسط نصف کنید و کنار بذارید.


مرحله سوم

پیازچه‌ها رو هم بشورید ، بعد با یک دستمال خشک کنید و اون‌ها رو به اندازه دلخواهتون خرد کنید. یک عدد ماهیتابه متوسط روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا ماهیتابه گرم و داغ شود.


مرحله چهارم

وقتی که ماهیتابه داغ شد ، کره رو درون آن بریزید و زمان بدید تا کره به صورت کامل آب شود. بعد سیر رو به همراه نصف پیازچه‌های خرد شده و گوجه‌های گیلاسی داخل ماهیتابه بریزید و 3 دقیقه مدام تفت بدید تا جایی که سبزیجات تقریباً سرخ شوند.


مرحله پنجم

وقتی که سبزیجات سرخ شدند ، رشته‌های نودل را اضافه کنید و کمی هم بزنید و بعد نودل را از روی حرارت بردارید. حالا نودل رو داخل کاسه‌های سرو مورد نظرتون بریزید و باقیمانده پیازچه و کمی فلفل سیاه روی آنها بریزید. نوش جان


نکات مهم
برای اینکه پیازچه‌ها رو با ظاهری بهتر خرد کنید ، چاقو رو با زاویه 45 درجه بگیرید تا برش‌ها ظاهر بهتری داشته باشند.
اگر دوست دارید که نودلتون آبدار باشد ، کمی از آب نودل رو بعد از اینکه رشته‌های نودل رو به سبزیجات اضافه کردید روی مواد بریزید.
در تهیه این نودل خوشمزه می‌توانید از نودل هایی با طعم‌ مانند مرغ ، قارچ ، قارچ و پنیر ، سبزیجات یا گوشت استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.