طرز تهیه پاستا بیکن ساده و خوشمزه بدون شیر و خامه
سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک پاستای خیلی متفاوت رو آوردیم که با بیکن درست میشه و طعم خیلی خوبی داره ، با تهیه این پاستا میتونین از غذاهای تکراری خلاص بشین و از طعم جذابش لذت ببرید ؛ با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه پاستا بیکن
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ پاستا 150 گرم
⫸ بيكن 3 ورق
⫸ پياز متوسط 1 عدد
⫸ سير 2 حبه
⫸ پيازچه 1 عدد
⫸ قارچ 5 الی 6 عدد
⫸ پنير پارمسان یا پارمزان 3 الی 4 قاشق غذاخوری
⫸ ريحان 1/2 پيمانه
⫸ نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه پاستا با سس پستو بدون مرغ با طعم عالی
مرحله اول
در مرحله اول 3 ورق بیکن رو به صورت خیلی ریز خرد کنید و بعد ماهیتابه را روی حرارت قرار بدید و داخل اون مقداری روغن زیتون بریزید سپس بیکن هارو داخل روغن سرخ کنید .
مرحله دوم
1 عدد پیاز متوسط را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس آن را به بیکن ها اضافه کنید ، 2 حبه سیر رو پوست بگیرید و به صورت ساطوری خرد کنید .
مرحله سوم
سیرها رو به بیکن و پیاز اضافه کنید و بعد پیازچه ها رو به صورت خیلی ریز خورد کنید و آن را هم اضافه کنید در آخر 5 الی 6 عدد قارچ را خوب بشویید و پوست بگیرید سپس به صورت اسلایسی خورد کنید و به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید در این مرحله سس پاستا نمک و فلفل رو اضافه کنید .
مرحله چهارم
داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید به آن نمک اضافه کنید و وقتی که آب جوش اومد پاستاها را داخل آن بریزید تا نرم شوند .
مرحله پنجم
پاستاهای نرم شده را به همراه یک ملاقه از آب پاستا به سس اضافه کنید برای عطر بهترین پاستا چند برگ ریحان رو به صورت نواری برش بزنید و به پاستا اضافه کنید در آخر 3 الی 4 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رو به مواد اضافه کنید و بذارید تا پنیر آب بشه و بعد داخل ظرف سرو بریزید ؛ نوش جان
عالی