طرز تهیه پاستا بیکن ساده و خوشمزه بدون شیر و خامه

طرز تهیه پاستا بیکن ساده و خوشمزه بدون شیر و خامهسلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک پاستای خیلی متفاوت رو آوردیم که با بیکن درست میشه و طعم خیلی خوبی داره ، با تهیه این پاستا میتونین از غذاهای تکراری خلاص بشین و از طعم جذابش لذت ببرید ؛ با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه پاستا بیکن

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

پاستا 150 گرم

بيكن 3 ورق

پياز متوسط 1 عدد

سير 2 حبه

پيازچه 1 عدد

قارچ 5 الی 6 عدد

پنير پارمسان یا پارمزان 3 الی 4 قاشق غذاخوری

ريحان 1/2 پيمانه

نمك و فلفل سياه به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول 3 ورق بیکن رو به صورت خیلی ریز خرد کنید و بعد ماهیتابه را روی حرارت قرار بدید و داخل اون مقداری روغن زیتون بریزید سپس بیکن هارو داخل روغن سرخ کنید .


مرحله دوم

1 عدد پیاز متوسط را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس آن را به بیکن ها اضافه کنید ، 2 حبه سیر رو پوست بگیرید و به صورت ساطوری خرد کنید .


مرحله سوم

سیرها رو به بیکن و پیاز اضافه کنید و بعد پیازچه ها رو به صورت خیلی ریز خورد کنید و آن را هم اضافه کنید در آخر 5 الی 6 عدد قارچ را خوب بشویید و پوست بگیرید سپس به صورت اسلایسی خورد کنید و به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید در این مرحله سس پاستا نمک و فلفل رو اضافه کنید .


مرحله چهارم

داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید به آن نمک اضافه کنید و وقتی که آب جوش اومد پاستاها را داخل آن بریزید تا نرم شوند .


مرحله پنجم

پاستاهای نرم شده را به همراه یک ملاقه از آب پاستا به سس اضافه کنید برای عطر بهترین پاستا چند برگ ریحان رو به صورت نواری برش بزنید و به پاستا اضافه کنید در آخر 3 الی 4 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رو به مواد اضافه کنید و بذارید تا پنیر آب بشه و بعد داخل ظرف سرو بریزید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
1 نظر
  1. بهار می گوید

    عالی

نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.