طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با مرغ بسیار خوشمزه
سلام به هنرمندهای عزیز سایت آشپزم غذای امروز پاستا پنه آلفردو با مرغ هست یک غذای خوشمزه با که بسیار سالم و راحت وخوشمزه است،امیدوارم از این غذا هم لذت ببرید ،با من همراه باشید.
درجه سختی: 5/10
طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با مرغ
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ سینه مرغ 680 گرم
⫸ کره 2 قاشق غذاخوری
⫸ پونه خشک 1/2 قاشق چایخوری
⫸ ریحان خشک 1/2 قاشق چایخوری
⫸ نمک 1/2 قاشق چایخوری
⫸ فلفل 1/2 قاشق چایخوری
⫸ پاستا پنه 455 گرم پخته شده
⫸ جعفری تازه (10 گرم)
⫸ پنیر پارمزان رنده شده (25 گرم)
مواد لازم برای سس
⫸ کره 2 قاشق غذاخوری
⫸ سیر 4 حبه، ریز شده
⫸ آرد 3 قاشق غذاخوری
⫸ شیر 2 فنجان
⫸ پونه خشک 1/2 قاشق چایخوری
⫸ ریحان خشک 1/2 قاشق چایخوری
⫸ پنیر پارمزان رنده شده 1/2 فنجان
⫸ نمک 1/2 قاشق چایخوری
⫸ فلفل 1/2 قاشق چایخوری
مرحله اول
پاستا پنه را در قابلمه ای به همراه آب بریزید و بپگذارید که خوب پخته و نرم شوند.
مرحله دوم
در تابه ای روی حرارت متوسط رو به بالا کره را آب کنید سپس سینه مرغ را که به صورت مربع های کوچک خورد کرده اید اضافه کنید. سپس نمک، فلفل، پونه کوهی و ریحان را اضافه کنید. 8_10 دقیقه و یا تا زمانی که مرغ کاملا پخته شود بزارید که بپزد. سپس از روی حرارت بردارید و مرغ را کنار بگذارید.
مرحله سوم
در مرحله دوم چند حبه سیر را بشورید و خشک کنید و سپس به صورت خیلی ریز خورد کنید.در همان ماهیتابه روی حرارت متوسط کره را آب کرده و سیر را اضافه کنید.و تا وقتی که سیر حسابی نرم شوند بزارید تا پخت ادامه پیدا کند.
مرحله چهارم
در این مرحله بعد از اینکه سیر ها خوب پخته شدند نیمی از آرد را به سیر و کره اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس بقیه آرد را اضافه کنید و هم بزنید. تا خوب باهم مخلوط شوند . سپس شیر را کم کم داخل ماهیتابه بریزید و خوب هم بزنید تا کاملاً جا بیفتد و سس شروع به غلیظ شدن کند.
مرحله پنجم
نمک، فلفل، پونه کوهی و ریحان را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. بعد از گذشت چند دقیقه پنیر پارمزان رنده شده را اضافه کنید و تا وقتی که پنیر پارمزان آب شود هم بزنید تا حسابی به خورد سس برود.
مرحله پنجم
در این مرحله پاستا پنه را آبکش کنید سپس سس را روی پاستا پنه پخته شده بریزید و مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. جعفری و پارمزان اضافی را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. و در ظرف بریزید و سرو کنید