طرز تهیه پاستا با سس پستو بدون مرغ با طعم عالی

طرز تهیه پاستا با سس پستو بدون مرغ با طعم عالیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک پاستا خوشمزه و معروف رو آوردیم که به راحتی درست میشه و طعم فوق العاده ای داره. آموزش امروز طرز تهیه پاستا با سس پستو هست ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه پاستا با سس پستو

مواد لازم برای 4 نفر

سیر 2 الی 3 حبه

گردو 10 عدد

برگ ریحون 1 پیمانه

روغن زیتون 1/4 پیمانه

پنیر پارمسان 2 الی 3  قاشق غذاخوری

نمک به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول 2 الی 3 حبه سیر و پوست بگیرید و به همراه نمک و ۱ پیمانه ریحان و ۱۰ عدد گردو و روغن زیتون داخل میکسر بریزید و اونهارو خوب باهم مخلوط و میکس کنید.


مرحله دوم

داخل قابلمه ای مقداری آب بریزید روی حرارت قرار بدید کمی نمک بهش اضافه کنید سپس بزارید تا آب کاملا به جوش بیاد بعد پاستاها رو داخل آب جوش بریزید و وقتی که به ۸۰ درصد پخت رسید آبکش کنید ولی کمی از آب جوش رو نگه دارید.


مرحله سوم

در این مرحله سس آماده شده رو داخل ماهیتابه ای بریزید و کمی آب پاستا رو بهش اضافه کنید تا رقیق تر بشه ، پاستا ها رو به سس اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید سپس روی اون پنیر پارمسان بریزید و ۲ دقیقه بعد از روی حرارت بردارید و داخل ظرف سرو بکشید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.