طرز تهیه پاستا فتوچینی با تن ماهی به روش رستوران

طرز تهیه پاستا فتوچینی با تن ماهی به روش رستوران

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم توی این پست میخوایم یک غذای فوق خوشمزه و راحت بهتون آموزش بدیم که نیاز به تایم زیادی نداره و سریع آماده میشه.آموزش امروز طرز تهیه پاستا فتوچینی با تن ماهی هست.با ما همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 80 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه پاستا فتوچینی با تن ماهی

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ پاستا آشیانه ای 400 گرم

⫸ تن ماهی 1 عدد

⫸ پیاز 1 عدد متوسط

⫸ سیب زمینی 1 عدد

⫸ سیر 2 حبه

⫸ فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک

⫸ رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

⫸ آب نصف لیوان

⫸ فلفل سیاه ، نمک ، زردچوبه ، پاپریکا و آویشن به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول یک عدد پیاز و یک عدد سیب زمینی را بشورید و سپس پوست بگیرید به صورت نگینی و آنها را خورد کند. بعد ۲ حبه سیر رو پوست بگیرید و سپس به صورت ریز آنها را خورد کنید. حالا یک عدد فلفل دلمه ای رو بشورید و به صورت نگینی خرد کنید. بعد داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید سپس یک عدد تن ماهی را داخل و بذارید تا بجوشه.


مرحله دوم

در این مرحله داخل ماهیتابه روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد سیب زمینی های نگینی رو داخل ماهیتابه بریزید تا سرخ بشه. وقتی که سیب زمینی ها سرخ شد آن را از داخل ماهیتابه بردارید و روی دستمال بزارید تا تا روغن اضافی آن گرفته بشه.


مرحله سوم

حالا داخل همون ماهیتابه پیاز و سیر رو سرخ کنید وقتی که پیاز سبک شد فلفل دلمه ای رو به پیاز اضافه کنید و مجدد تفت بدید.دقتی پیاز و فلفل دلمه ای خوب باهم تفت خورد نکبت اضافه کردن ادویه هاست. فلفل سیاه ، نمک ، زردچوبه ، پاپریکا و آویشن رو به مواد اضافه کنید و باهم تفت بدید.


مرحله چهارم

وقتی که همه مواد با هم خوب ترس خورد دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید و تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته بشه. وقتی که رنگ رب عوض شد و بوی خامی اون گرفته شد تن ماهی رو باز کنید و به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید.بعد سیب زمینی های سرخ کرده رو اضافه کنید و باهم مخلوط کنید سپس نصف لیوان آب اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه بدید تا خوراک تون بپزه.


مرحله پنجم

حالا داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی آب به جوش اومد به اون نمک اضافه کنید سپس ۴۰۰ گرم پاستا آشیانه ای رو داخل آب بزارید تا نرم بشه‌.وقتی که پاستا ها نرم شد اونهارو آب کش کنید.


مرحله ششم

حالا داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی اون ته دیگ مورد نظرتون رو بچینید سپس نیمی از پاستا رو روی ته دیگ بریزید حالا از مواد روی پاستا ها بریزید و مجددا نصف دیگر پاستا رو روی مواد بریزید و این مراحل رو ادامه بدید تا قابلمه پر بشه. مقداری آب روی پاستا بریزید و در قابلمه رو به همراه دم کنی بزارید تا پاستا بپزه.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.