طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو اصل بسیار خوشمزه

طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو اصل بسیار خوشمزه

مخاطبین عزیز رسانه ی آشپزی آشپزم 👩🏻‍🍳 اینبار با آموزش و طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو در خدمت شما هستیم . پیتزا چیکن آلفردو یک پیتزای بسیار لذیذ و محبوب است. اگر دوست دارید این پیتزا را در منزل بپزید و لذت ببرید حتما همراه ما باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

 

طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو

مواد لازم برای 4 نفر

خمیر پیتزا 1 عدد
سس آلفردو 3 قاشق غذاخوری
½ فنجان پنیر موزارلا
½ فنجان مرغ پخته شده
1 عدد گوجه فرنگی


مرحله اول

برای پختن این غذای لذیذ در اولین مرحله فر را با دمای (230 درجه سانتیگراد) گرم کنید تا آماده شود.


مرحله دوم

یک سطح را آرد پاشی کنید سپس خمیر پیتزا را به قطر (25-30 سانتی متر) روی آن گذاشته به خوبی وردنه بزنید و باز کنید.


مرحله سوم

در این مرحله خمیر پیتزا را در ابتدا با سس آلفردو،سپس پنیر موزارلا، مرغ و گوجه فرنگی تزیین کنید و مواد را به صورت کامل روی خمیر پخش کنید تا سطح آن را بپوشاند.


مرحله چهارم

پیتزا را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بگذارید تا زمانی که ترد شد و پنیر آن ذوب شد و طلایی در فر باقی بماند و بپزد.


مرحله پنجم

درنهایت پیتزا را با جعفری تزئین کنید و به تعدادی که مد نظرتان است برش دهید و سرو کنید. نوش جــــان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.