طرز تهیه پیتزا ماکارونی بدون فر با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه پیتزا ماکارونی بدون فر با گوشت چرخ کرده سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای خیلی خوشمزه رو آوردیم که از ترکیب دو تا غذای خیلی پر طرفدار درست میشه ، آموزش امروز طرز تهیه پیتزا ماکارونی هست ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه پیتزا ماکارونی

مواد لازم برای 4

ماکارونی 700 گرم

تخم مرغ 2 عدد

پنیر پیتزا به مقدار لازم

نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پودر سیر ، پاپریکا ، پودر آویشن و پودر کاری به مقدار لازم

پیاز 1 عدد

روغن به مقدار لازم

سیر 2 حبه

گوشت چرخ کرده 200 گرم

قارچ سرخ شده ، فلفل دلمه ای ، ذرت به مقدار دلخواه

رب 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید سپس داخل اون مقدار نمک بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که آب به جوش اومد ماکارونی ها را داخل اون بریزید و اجازه بدید تا نرم بشن.


مرحله دوم

بعد از اینکه ماکارونی ها نرم شد اونهارو از داخل آب خارج کنید و داخل یک آبکش بریزید و روی اون آب سرد بگیرید ، ۱ عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید و به صورت نگینی خرد کنید ؛ داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید وقتی روغن داغ شد پیاز رو به اون اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که سرخ بشه‌‌ در اواسط پخت به آن سیر رو اضافه کنید و تفت بدید حالا ۲۰۰ گرم گوشت رو به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که رنگ گوشت تغییر کنه‌.


مرحله سوم

قارچ سرخ شده و فلفل دلمه ای و ذرت رو به گوشت اضافه کنید و باهم مخلوط ‌کنید در آخر ادویه ها که شامل نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پودر سیر ، پاپریکا ، پودر آویشن و پودر کاری رو به همراه رب اضافه کنید مواد رو خوب باهم مخلوط کنید در آخر نصف لیوان آب به مواد اضافه کنید و تفت بدید و کنار بزارید.


مرحله چهارم

ماکارونی رو داخل یک ظرف دیگر بریزید و بعد دو عدد تخم مرغ رو روی اون بشکنید سپس به آن نمک ، فلفل ، آویشن و پاپریکا بزنید و بعد باهم خوب مخلوط کنید وقتی که ماکارونی و تخم مرغ خوب باهم مخلوط شد اون رو داخل یک ماهیتابه دوطرفه بریزید و با قاشق اون رو کمی فشرده کنید زمانی که یک طرف ماکارونی پخت اون رو برگردونید تا طرف دیگه اون بپزه.


مرحله پنجم

زمانی که دو طرف ماکارونی سرخ شد روی اون کمی سس کچاپ بریزید بعد روی اون پنیر پیتزا بریزید و مواد گوشتی رو روی پنیر پیتزا بریزید مجددا روی مواد پنیر پیتزا بریزید ؛ حالا حدود ۳۰ دقیقا اون رو روی حرارت ملایم بزارید تا پنیر کاملا آب بشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.