طرز تهیه پیاز حلقه ایی سوخاری با پنیر موزارلا

طرز تهیه پیاز حلقه ایی سوخاری با پنیر موزارلا

سلام به کاربران عزیز سایت آشپزم امروز اومدیم با یک فست فود خوشمزه که خیلی راحت میتونید اون رو داخل منزل درست کنید اینجوری هم سالم تر و هم خوشمزه تر هست . دستور پخت امروز طرز تهیه پیاز حلقه ایی سوخاری با پنیر موزارلا هست با من همراه باشید.

درجه سختی: 3/10

زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 0 دقیقه

طرز تهیه پیاز حلقه ایی سوخاری

مواد لازم برای 4 نفر

  پیاز سفید بزرگ 2 عدد

پنیر موزارلا 3 برش

آرد 2 فنجان

 تخم مرغ 5 عدد

آرد سوخاری 2 فنجان

روغن برای سرخ کردن

سس مارینارا


مرحله اول

در مرحله اول پیازهای نسبتا درشت را پوست بگیرید و خوب بشورید و به صورت حلقه های یک سانتی متری برش دهید. پیاز هایی که به صورت حلقه ای برش زدید را از هم جدا کنید . بعد از پیاز ها ، پنیر موزارلا را به چهار نوار یکدست و یک سانتی متری برش دهید.


مرحله دوم

یک حلقه پیاز کوچکتر را در مرکز حلقه بزرگتر قرار دهید.فاصله بین حلقه های پیاز را با نوارهای پنیر موزارلا پر کنید. برای اینکه پیازهای سوخاریتون پنیر بیشتری داشته باشه و بیشتر کش بیاد میتونید از دو لایه پنیر استفاده کنید. این کار را با حلقه های باقی مانده پیاز تکرار کنید و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید.تا موقع سرخ کردن از هم جدا نشن


مرحله سوم

در وقفه یک ساعته تا آماده شدن پیاز ها آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری را در سه کاسه جداگانه بریزید و کنار بگذارید.تخم مرغ رو خوب با چنگال مخلوط کنید تا تخم مرغ هامون یک دست بشن.


مرحله چهارم

هر حلقه آماده شده را ابتدا داخل آرد بزنید تا آرد همه جای حلقه پیازمون رو بپوشونه . بعد در تخم مرغ بغلطانید سپس داخل پودر سوخاری بزنید ، و دوباره داخل تخم مرغ بزنید و برای آخرین بار در پودر سوخاری فرو کنید. این کار را با همه حلقه های باقی مانده پیاز تکرار کنید و دوباره داخل فریزر قرار دهید.


مرحله پنجم

یک قابلمه بزرگ را با روغن پر کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به دمای 175 درجه سانتیگراد برسد،به این دلیل که حلقه های پیاز موقع سرخ شدن از همدیگر جدا نشن.


مرحله ششم

حلقه ها پیاز رو سرخ کنید تا وقتی که به رنگ قهوه ای طلایی دربیایند، مراقب باشید که حلقه های پیاز زیاد سرخ نشوند چون ممکن است پنیر کاملا از بین پیاز ها بیرون بیاید.


مرحله هفتم

در مرحله آخر بعد از اینکه حلقه های پیاز سرخ شدند آنها رو روی حوله کاغذی یا دستمال کاغذی بزارید تا روغن اضافه پیازهای سوخاریتون کشیده بشه .سپس با سس مارینارا و یا هر سسی که دوست دارید سرو کنید و میل کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.