طرز تهیه پیتزا انگشتی (فینگر فود) با سس مخصوص

طرز تهیه پیتزا انگشتی (فینگر فود) با سس مخصوص

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم آموزش امروز یک پیتزای خیلی متفاوت هست که علاوه بر خوشمزه بودن بسیار راحت درست میشه.این آموزش طرز تهیه پیتزا انگشتی هست.با من همراه باشید.

درجه سختی: 2/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

طرز تهیه پیتزا انگشتی

مواد لازم برای 4 نفر

آرد سفید 2/5 تا 3/5 لیوان

مایه خمیر 1 قاشق چایخوری

شکر 1 قاشق چایخوری

روغن 3 قاشق غذاخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

آب ولرم 1 لیوان

مواد لازم برای سس

گوجه فرنگی متوسط 5 عدد

فلفل دلمه ای 1/3

سیر 2 حبه

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

آویشن ، نمک ، پاپریکا ، فلفل سیاه به مقدار لازم

مواد لازم برای تاپینگ پیتزا

قارچ حدودا 3 عدد

کوکتل انگشتی به مقدار حفره های پیتزا

پنیر پیتزا 300 تا 350 گرم

زرده تخم مرغ و کمی شیر برای رومال خمیر

کالباس 90 درصد حدودا 200 گرم


مرحله اول

ابتدا با یک لیوان آب ولرم رو داخل ظرف بریزید سپس به عنوان یک قاشق چایخوری مایه خمیر به همراه یک قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید و هم بزنید تا دونه های شکر آب بشه بعد به مدت ۱۰ دقیقه کنار بزارید بعد از ۱۰ دقیقه بعد آرد رو به همراه کمی نمک و روغن روی مواد بریزید. بعد با قاشق و هم بزنید سپس با دست خمیر رو ورز بدید سپه روی خمیر روغن بریزید و روی اون رو سلفون بکشید و اجازه بدید تا خمیر استراحت کنه.


مرحله دوم

حالا میریم سراغ درست کردن سس پیتزا ابتدا یک سوم فلفل دلمه ای را به صورت خلالی خرد کنید.حالا چند عدد گوجه را به دو قسمت تقسیم کنید سپس دو حبه سیر و پوست بگیرید و همه مواد رو با هم داخل غذاساز بریزید و اونها رو خوب پوره کنید. حالا مواد رو داخل ماهیتابه بدون روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید و به مدت ۷ الی ۸ دقیقه تفت بدید تا آب آن کشیده بشه وقتی که آب گوجه کشیده شد به اون مقداری روغن و ادویه هارو اضافه کنید برای رنگ بهتر می توانید یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه و تفت بدید‌.


مرحله سوم

حالا خمیر را از داخل ظرفی را بیاری روی سطح کار و آرد بپاشید و خمیر را روی اون ابتدا با دست سپس با وردنه پهن کنید. حالا با کاردک یا چاقو دور خمیر رو برش بزنید حالا کف سینی فر و آرد بپاشید و خمیر را روی سینی پهن کنید.


مرحله چهارم

حالا دور خمیر رو که برش زدید تا بزنید به صورتی که مثل حفره بشن بعد چند عدد کوکتل را پوست بگیرید و داخل حفره ها قرار بدید. حالا از سس گوجه وسط خمیر بریزید و اون رو پهن کنید حالا پنیر پیتزا بعلاوه قارچ هایی که آنها را شستید و به صورت اسلایسی خرد کردید روی سس بریزید بعد کالباس رو که به صورت مربع های کوچک خرد کردید روی قارچ ها بریزید سپس روی کالباس ها پنیر پیتزا بریزید.


مرحله پنجم

برای خوشرنگ تر شدن خمیر زرده تخم مرغ را با کمی شیر مخلوط کنید و روی خمیر بمالید.حالا پیتزا رو داخل فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدید تا حسابی بپزی و طلایی بشه بعد از ۲۰ دقیقه پیتزای خوشمزه و متفاوت ما آماده است. نوش جان.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.