طرز تهیه پیتزا گوشت قلقلی با سس مخصوص

طرز تهیه پیتزا گوشت قلقلی با سس مخصوص

سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه پیتزا گوشت قلقلی رو آوردم.همه ما تا الان پیتزاهای زیاد و متفاوتی رو امتحان کردیم ولی مطمعنا تا حالا این پیتزای خوشمزه که خیلی راحت درست میشه رو امتحان نکردیم.اگر شما هست دوست دارید که این پیتزای خوشمطه رو امتحان کنید با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 12 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه پیتزا گوشت قلقلی

مواد لازم برای 4 نفر

آب 1 لیوان

نمک 1 قاشق چایخوری

شکر 1 قاشق چایخوری

مایه خمیر 2 قاشق چایخوری

آرد 3 لیوان

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای 4 گوشت قلقلی

گوشت چرخکرده 200 تا 250 گرم

سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، پودر سیر ، پودر تخم گشنیز مقدار همه 1/3 قاشق چایخوری

مواد لازم برای سس

گوجه 3 عدد

ریحون خشک 1 قاشق چایخوری

نمک ، پودر سیر ، فلفل سیاه ، کمی آویشن به مقدار لازم

مواد لازم برای مواد اولیه پیتزا

پنیر پیتزا 250 تا 300 گرم

قارچ 2 عدد

فلفل دلمه ای برای تزئین


مرحله اول

در مرحله اول میریم سراغ درست کردن خمیر پیتزا ابتدا داخل ظرفی یک لیوان آب به همراه یک قاشق چای خوری نمک و یک قاشق چای خوری شکر داخل ظرف بریزید سپس ۲ قاشق چایخوری مایه خمیر داخل مواد بریزید و با هم هم بزنید بعد آرد سفید را داخل مواد بریزید و هم بزنید تا بافت خمیر منسجم بشه سپس زیر و روی خمیر را روغن بمالید بعد داخل ظرف بزاری برای مو سلفون بکشید و به مدت یک ساعت اجازه بدهید تا استراحت کنه.


مرحله دوم

حالا داخل ظرف ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بریزید سپس خود را به غذاخوری سس کچاپ به اون اضافه کنید بعد ادویه ها که شامل نمک فلفل سیاه پاپریکا پودر سیر و پودر تخم گشنیز هست را داخل ظرف بریزید بعد با دست ورز بدید تا ادویه ها و سس به خورد گوشت برن. بعد با دست گوش رو قلقلی کنید و کنار بذارید.


مرحله سوم

حالا برای درست کردن سس پیتزا سه عدد گوجه‌فرنگی را بشورید داخل غذاساز بریزید سپس به اون یک قاشق چایخوری ریحون خشک به همراه ادویه ها که شامل نمک پودر سیر فلفل سیاه و کمی آویشن هست رو به اون اضافه کنید بعد همه مواد رو با هم مخلوط کنید.


مرحله چهارم

حالا یک ماهی تابه را روی حرارت قرار بدید بعد داخل و روغن بریزید و اجازه بدید تا روغن داغ بشه وقتی که روغن داغ شد گوشت های قلقلی را داخل آن به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید بعد از داخل روغن خارج کنید. حالا پوره گوجه را داخل همون ماهیتابه بریزید و تفت بدید تا آب گوجه نسبتاً کشیده بشه.


مرحله پنجم

حالا داخل سینی فر آرد بپاشید بعد خمیر رو داخل و بذارید و با دست از داخل به بیرون پهن کنید سپس از سس گوجه روی اون بریزید و همه جای خمیر سس رو پخش کنید بعد روی سس مقداری پنیر بریزید و گوشت های قلقلی رو روی اون بچینید من روی گوشت ها هم مقداری پنیر به همراه قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای بریزید پیتزا رو داخل پر از فر گرم شده بزارید تا بپزه.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.