طرز تهیه پیتزا کالزونه با سس مارینارا خانگی و خوش طعم

طرز تهیه پیتزا کالزونه با سس مارینارا خانگی و خوش طعم

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز میخواییم بهتون یک پیتزای متفاوت و خوشمزه بهمراه یک سس عالی آموزش بدیم که یه ترکیب حسابی میشه و طعم اون میتونه حسابی غافلگیرتون کنه.با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه پیتزا کالزونه

مواد لازم برای 4 نفر

آب نصف لیوان

مایه خمیر 1 قاشق چایخوری

شکر 1 قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

پیاز کوچک 1 عدد

سیر 4 حبه

گوجه فرنگی 5 عدد

رب گوجه 1 قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل سیاه ، ریحون خشک و آویشن به مقدار لازم

آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

ژامبون قارچ و مرغ 150 گرم

پنیر پیتزا 100 گرم

کمی سیاه دانه و روغن برای تزئین


مرحله اول

در مرحله اول داخل نصف لیوان آب یک قاشق چای خوری خمیر مایه و یک قاشق چای خوری شکر را بریزید و هم بزنید تا دونه های شکر آب بشه سپس به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید. بعد از ده دقیقه رو داخل ظرفی بریزید سپس یک لیوان آرد رو روی اون الک کنید بعد دو قاشق غذاخوری روغن زیتون به همراه نمک اضافه کنید و همه مواد را با دست ورز بدید تا بافت خمیر منسجم بشه حالا از خمیر یک چونه بگیرید بعد زیر و روی اون رو روغن بمالید و به مدت یک ساعت اجازه بدید تا استراحت کنه.


مرحله دوم

حالا یک عدد پیاز کوچک را پوست بگیرید و بشویید سپس به صورت نگینی خیلی ریز خرد کنید بعد ۴ حبه سیر رو هم پوست بگیرید و بعد اون رو به صورت نگینی خرد و ساطوری کنید. حالا گوجه ها رو بشورید سپس با غذاساز یا رنده آنها را پوره کنید.


مرحله سوم

حالا یک ماهی تابه را روی حرارت قرار بدید و داخل آن کمی روغن بریزید سپس پیاز به همراه سیر و داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید بعد پوره گوجه فرنگی رو به همراه نمک و فلفل سیاه ریحون و خشک و آویشن و یک قاشق غذاخوری آب لیمو به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که آب گوجه فرنگی کشیده بشه بعد از ۴۰ دقیقه یک قاشق رب رو به بقیه مواد اضافه کنید و مجددا تفت بدید.


مرحله چهارم

حالا کف سینی فر مقداری آرد بپاشید بعد خمیر و داخل اون بذارید و با دست از داخل به بیرون پهن کنید. سپس ژامبون مرغ را به صورت مربع های کوچک خرد کنید بعد قارچ رو بشورید وقتی آب اونها رفت قارچ هارو به صورت اسلایسی خرد کنید.


مرحله پنجم

حالا روی نصف خمیر مقداری پنیر پیتزا بریزید روی پنیر پیتزا ژامبون و و قارچ رو بریزید بعد روی اونها مقداری پنیر بریزید. سپس نیمه دیگه خمیر رو روی اون برگردونید و لبه ی خمیر رو ببندید. حالا روی خمیر مقداری روغن و سیاهدانه بریزید و داخل فر که از قبل اون رو داغ کردید بزارید.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.