طرز تهیه پیتزا مرغ مزه دار شده با سس آلفردو
سلام به کاربران عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پیتزا مرغ مزه دار شده هست.در این آموزش به علاوه پیتزا مرغ مزه دار شده براتون آموزش درست کردن سس آلفردو رو هم آوردیم که وقتی این سس خوشمزه رو کنار غذاتون سرو کنید خوشمزگی این غذا چندبرابر میشه.با من همراه باشید.
درجه سختی: 5/10
طرز تهیه پیتزا مرغ مزه دار
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آب ولرم 1 لیوان
⫸ آرد 3 لیوان
⫸ مایه خمیر 1 قاشق چایخوری
⫸ شکر 1/5 قاشق غذاخوری
⫸ روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
⫸ نمک 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس آلفردو
⫸ قارچ 8 عدد
⫸ شیر نصف لیوان
⫸ پنیر پیتزا یا پارمسان 50 گرم
⫸ خامه صبحانه 2/5 قاشق غذاخوری
⫸ جوز بویا ،نمک ، فلفل سیاه به مقدار لازم
مواد لازم برای مرغ مزه دار
⫸ سینه مرغ 1 عدد
⫸ ماست چکیده 3 قاشق غذاخوری
⫸ پاپریکا 2 قاشق چایخوری
⫸ نمک نصف قاشق چایخوری
⫸ فلفل قرمز نوک قاشق چایخوری
⫸ پودر سیر 1 قاشق چایخوری
⫸ ادویه کاری یا گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری
مرحله اول
در مرحله اول سینه مرغ را به تیکه های کوچیک خرد کنید سپس داخل کاسه بریزید و به اون سه قاشق غذاخوری ماست چکیده اضافه کنید حالا ادویه هامون که شامل نمک فلفل قرمز پودر سیر ادویه کاری و پاپریکا هست را اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا به خرد مرغ بره. بر روی ظرف را سلفون بکشید و به مدت یک الی دو ساعت داخل یخچال قرار بدید.
مرحله دوم
برای درست کردن خمیر ابتدا داخل ظرفی مقداری آب بریزید بعد مایع خمیر را به آن اضافه کنیم سپس یک و نیم قاشق غذاخوری شکر رو داخل آب بریزید و هم بزنید بعد دو لیوان آرد رو به همراه مقداری نمک روی مواد الک کنید. ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. حالا مواد را به مدت ۷ الی ۸ دقیقه با دست ورز بدید. حالا زیر و روی خمیر و روغن بمالید و روی ظرف را سلفون بکشید و به مدت یک ساعت اجازه بدید تا استراحت کنه.
مرحله سوم
در مرحله سوم ۷ الی ۸ عدد قارچ و بشورید و آن ها را به صورت اسلایسی خرد کنید سپس داخل ماهیتابه بریزید و بدون روغن آنها را تفت بدید. وقتی که آب قارچها خشک شد به آن روغن اضافه کنید و دوباره تفت بدید بعد از دو دقیقه خامه و نصف لیوان شیر رو به اون اضافه کنید دوباره یک دقیقه همه مواد را با هم بزنید تا خامه آب بشه.
مرحله چهارم
حالا نوبت اضافه کردن ادویه هاست.ادویه هامون که شامل جوز هندی و نمک و فلفل سیاه هست رو به مواد اضافه کنید و دوباره همه رو با هم تفت بدید تا ادویه ها به خرد سس برن. حالا ۵۰ گرم پنیر را اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا پنیرها آب بشن وقتی که پنیرها آب شدن سس ما آماده است.
مرحله پنجم
حالا مرغ ها را از داخل یخچال بیرون بیارید ماهیتابه ای روی حرارت قرار بدید و روی آن مقداری روغن بریزید بعد مرغها را روی آن به مدت ۵ الی ۶ دقیقه تفت بدید وقتی که مرغ ها خوب سرخ شده آنها را داخل کاسه بریزید بعد از سسی که درست کردید به اون اضافه کنید و همه رو با هم مخلوط کنید.
مرحله ششم
حالا خمیر پیتزا رو بیرون بیارید و هوای داخل آن را بگیرید بعد کف سینی فر و روی خمیر رو آرد بپاشید سپس خمیر را با نوک انگشت داخل سینی فر پهن کنید بعد با چنگال چند تا حفره روی خمیر ایجاد کنید. حالا از مواد میانی که درست کردید روی خمیر بریزید. بعد به اندازه دلخواهتون روی آن پنیر بریزید و چند عدد قارچ اسلایس شده روی پنیر ها بچینید.
مرحله هفتم
حالا پیتزای ما آماده است اون رو داخل فر که با دمای ۲۰۰ درجه گرم شده قرار بدید تا بپزه وقتی روی پیتزا ها طلایی شد پیتزای خوشمزه ما آماده است.نوس جان