طرز تهیه پیتزا رست بیف با سس مخصوص خانگی و خوشمزه
سلام به هنرمندان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پیتزا رست بیف هست.این پیتزا دارای گوشت و سبزیجات هست به همین دلیل حاوی پروتئین بالا و ویتامین میباشد.برای یادگیری پخت این پیتزا با من همراه باشید.
طرز تهیه پیتزا رست بیف
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ مایه خمیر 2 قاشق چایخوری
⫸ آب 1 لیوان
⫸ آرد 3 لیوان
⫸ شکر1 قاشق چایخوری
⫸ روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای گوشت رست بیف
⫸ گوشت گوساله 300 گرم
⫸ پیاز 1 عدد کوچک
⫸ سیر 3 حبه
⫸ 2 لیوان آب
⫸ پودر تخم گشنیز و فلفل قرمز به مقدار کم
مواد لازم برای سس
⫸ گوجه 4 عدد
⫸ نمک ، فلفل سیاه ، ریحون خشک ، پودر تخم گشنیز ، پودر سیر به مقدار لازم
مواد لازم برای آماده کردن پیتزا
⫸ پنیر موزارلا مجموعا 300 گرم
⫸ فلفل دلمه و قارچ اسلایسی
مرحله اول
در مرحله اول داخل ظرفی یک لیوان آب بریزید سپس به این دو قاشق و خمیر مایه اضافه کنید سپس یک قاشق چای خوری شکر رو بریزید و باهم مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه اجازه بدید تا به عمل بیاد. بعد از ده دقیقه روغن زیتون و سه لیوان آرد رو داخل مواد الک کنید.سپس با دست ورز بدید تا خمیر منسجم بشه بعد از خمیر یک چونه بگیرید و زیر و روی اون رو روغن بمالید سپس روی اون رو سلفون بکشید و به مدت ۲ ساعت اجازه بدید تا خمیر استراحت کنه.
مرحله دوم
حالا داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید. سپس ۳۰۰ گرم گوشت گوساله داخل قابلمه بذارید . حالا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بهشون را از وسط نصف کنید و بعد سه حبه سیر رو هم پوست بگیرید.وقتی رنگ گوشت تغییر کرد پیاز و سیر رو به اون اضافه کنید.سپس ۱ لیوان آرد به همراه فلفل قرمز و پودر تخم گشنیز به آنها اضافه کنید و ۱۰ دقیقه اجازه بدید تا گوشت کاملا بپزه.
مرحله سوم
حالا ۴ عدد گوجه بشورید بعد با رنده اونها رو خوب پوره کنید.حالا یک ماهیتابه روی حرارت قرار بدید و داخل اون روغن بریزید سپس پوره گوجه فرنگی رو داخل اون بریزید حالا ادویه ها که شامل نمک ، فلفل سیاه ، ریحون خشک ، پودر تخم گشنیز و پودر سیر هست رو به پوره گوجه اضافه کنید و تفت بدید تا آب گوجه کشیده بشه.
مرحله چهارم
حالا کف سینی فر رو آرد بپاشید و خمیر رو داخل اون قرار بدید . رو اون رو بپوشانید و اجازه بدید تا ۱ ساعت دیگر استراحت کنه. حالا کف سینی فر رو آرد بپاشید و خمیر رو داخل اون بزارید از وسط به بیرون با دست خمیر رو پهن کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله گوشت هارو از داخل آب خارج کنید و با چنگال اونهارو ریش ریش کنید. حالا روی خمیر مقداری سس بریزید و اون رو روی خمیر پخش کنید. حالا روی سس مقداری پنیر بریزید سپس گوشتهای ریشریش رو روی پنیر بریزید و مجددا روی گوشت پنیر بریزید سپس فلفل دلمه ای و قارچ اسلایسی شده رو روی بقیه مواد بچینید و سینی رو داخل فر بزارید.نوش جان