طرز تهیه پیتزا رست بیف با سس مخصوص خانگی و خوشمزه

طرز تهیه پیتزا رست بیف با سس مخصوص خانگی و خوشمزه

سلام به هنرمندان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پیتزا رست بیف هست.این پیتزا دارای گوشت و سبزیجات هست به همین دلیل حاوی پروتئین بالا و ویتامین میباشد.برای یادگیری پخت این پیتزا با من همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 120 دقیقه

طرز تهیه پیتزا رست بیف

مواد لازم برای 4 نفر

مایه خمیر 2 قاشق چایخوری

آب 1 لیوان

آرد 3 لیوان

شکر1 قاشق چایخوری

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم برای گوشت رست بیف

گوشت گوساله 300 گرم

پیاز 1 عدد کوچک

سیر 3 حبه

2 لیوان آب

پودر تخم گشنیز و فلفل قرمز به مقدار کم

مواد لازم برای سس

گوجه 4 عدد

نمک ، فلفل سیاه ، ریحون خشک ، پودر تخم گشنیز ، پودر سیر به مقدار لازم

مواد لازم برای آماده کردن پیتزا

پنیر موزارلا مجموعا 300 گرم

فلفل دلمه و قارچ اسلایسی


مرحله اول

در مرحله اول داخل ظرفی یک لیوان آب بریزید سپس به این دو قاشق و خمیر مایه اضافه کنید سپس یک قاشق چای خوری شکر رو بریزید و باهم مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه اجازه بدید تا به عمل بیاد. بعد از ده دقیقه روغن زیتون و سه لیوان آرد رو داخل مواد الک کنید.سپس با دست ورز بدید تا خمیر منسجم بشه بعد از خمیر یک چونه بگیرید و زیر و روی اون رو روغن بمالید سپس روی اون رو سلفون بکشید و به مدت ۲ ساعت اجازه بدید تا خمیر استراحت کنه.


مرحله دوم

حالا داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید. سپس ۳۰۰ گرم گوشت گوساله داخل قابلمه بذارید . حالا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بهشون را از وسط نصف کنید و بعد سه حبه سیر رو هم پوست بگیرید.وقتی رنگ گوشت تغییر کرد پیاز و سیر رو به اون اضافه کنید.سپس ۱ لیوان آرد به همراه فلفل قرمز و پودر تخم گشنیز به آنها اضافه کنید و ۱۰ دقیقه اجازه بدید تا گوشت کاملا بپزه.


مرحله سوم

حالا ۴ عدد گوجه بشورید بعد با رنده اونها رو خوب پوره کنید.حالا یک ماهیتابه روی حرارت قرار بدید و داخل اون روغن بریزید سپس پوره گوجه فرنگی رو داخل اون بریزید حالا ادویه ها که شامل نمک ، فلفل سیاه ، ریحون خشک ، پودر تخم گشنیز و پودر سیر هست رو به پوره گوجه اضافه کنید و تفت بدید تا آب گوجه کشیده بشه.


مرحله چهارم

حالا کف سینی فر رو آرد بپاشید و خمیر رو داخل اون قرار بدید . رو اون رو بپوشانید و اجازه بدید تا ۱ ساعت دیگر استراحت کنه. حالا کف سینی فر رو آرد بپاشید و خمیر رو داخل اون بزارید از وسط به بیرون با دست خمیر رو پهن کنید.


مرحله پنجم

در این مرحله گوشت هارو از داخل آب خارج کنید و با چنگال اونهارو ریش ریش کنید‌. حالا روی خمیر مقداری سس بریزید و اون رو روی خمیر پخش کنید. حالا روی سس مقداری پنیر بریزید سپس گوشتهای ریش‌ریش رو روی پنیر بریزید و مجددا روی گوشت پنیر بریزید سپس فلفل دلمه ای و قارچ اسلایسی شده رو روی بقیه مواد بچینید و سینی رو داخل فر بزارید.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.