طرز تهیه پیتزا ستاره ای مرغ و قارچ با سس مارینارا

طرز تهیه پیتزا ستاره ای مرغ و قارچ با سس مارینارا

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک پیتزای خیلی متفاوت رو آوردم به اسم پیتزا ستاره ای.اگر هوس یک پیتزا خیلی خوشمزه کردید با این آموزش میتونید یک پیتزای خوشمزه و متفاوت رو درست کنید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه پیتزا ستاره ای

مواد لازم برای 4 نفر

آرد سفید 2 تا 2/5 لیوان

آب کمتر از 1 لیوان

شکر 1 قاشق غذاخوری

روغن مایع 2 قاشق غذاخوری

خمیر مایه 1 قاشق چایخوری

نمک نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس مارینارا

فلفل دلمه ای خیلی کم

گوجه 4 عدد

سیر 3 حبه

پیاز نصف 1 عدد

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

ریحون خشک

آویشن

نمک فلفل

مواد لازم برای تاپینگ پیتزا

نصف سینه مرغ

قارچ 6 عدد

کمی فلفل دلمه

پنیر پیتزا 200 تا 250 گرم

نمک و ادویه کاری1 قاشق چایخوری

مخلوط زرده وشیر برای رومال


مرحله اول

داخل ظرف مقداری آب به همراه شکر خمیر مایه روغن مایع و نمک بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید حالا دو نیم لیوان آرد رو روی مواد در سه مرحله الک کنید و با دست خمیر رو ورز بدید.وقتی بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دادن بافت خمیر یک دست شد رو و زیر اون رو روغن بمالید و روی آن سلفون بکشید و اجازه دهید تا استراحت کنه.


مرحله دوم

برای درست کردن سس مارینارا ابتدا فلفل دلمه ای را به همراه ۴ حبه سیر و نصف یک عدد پیاز داخل مخلوط کن بریزید و همه مواد را خوب با هم میکس کنید.حالا پوره گوجه رو داخل ماهیتابه بدون روغن بریزید و تفت بدید تا وقتی که آب گوجه کشیده بشه سپس به آن روغن اضافه کنید و مجددا تفت بدید دو دقیقه بعد یک قاشق غذاخوری رب گوجه را به همراه ریحون خشک ، آویشن ، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.


مرحله سوم

نصف سینه مرغ و داخل آب قرار بدید در قابلمه را روی حرارت قرار بدید و سپس نصف یک پیاز رو داخل آب بگذارید تابه همراه مرغ بپزد وقتی آب شروع به جوشیدن کرد کف روی آن را بگیرید بعد در قابلمه رو بزارید تا مرغ به مدت نیم ساعت بپزه.بعد وقتی مرغ کاملا پخت زیر اون رو خاموش کنید.


مرحله چهارم

حالا برای روی پیتزا ۶ عدد قارچ رو بشورید و وقتی که قارچ ها خشک شد آنها را به صورت اسلایسی خرد کنید حالا کمی فلفل دلمه را به صورت نگینی خرد کنید حالا مرغ سرد شده رو تا جایی که ممکنه با چنگال ریش ریش کنید.


مرحله پنجم

یک ماهیتابه را روی حرارت قرار بدید سپس مقداری روغن داخل اون بریزید وقتی روغن داغ شد قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را داخل آن بریزید و تفت بدید تا وقتی که رنگ قارچ ها عوض بشه وقتی رنگ قارچ ها عوض شد آب آن کشیده شد مقداری نمک و ادویه کاری داخل آن بریزید. حالا مرغ را به مواد اضافه کنید و اگه مواد خشک بود مقداری از آب مرغ را داخل آن بریزید و همه مواد را با هم تفت بدید.


مرحله ششم

در مرحله آخر از خمیر چونه بگیرید و روی سطح کار و آرد بپاشید بعد با دست آن را پهن کنید سپس وردنه بزنید و خمیر رو خوب پهن کنید حالا خمیر را داخل قالب پیتزا بزارید و آن را مرتب کنید سپس با کاردک یا چاقو اطراف آن را برش بزنید.


مرحله هفتم

حالا کمی از سس به دسط و اطراف خمیر بزنید مرغ و قارچ رو روی سس بریزید و در نهایت روی اون پنیر پیتزا بریزید.حالا لبه های خمیر رو بپیچید و مخلوط شیر و زرده تخم مرغ رو روی اونها بمالید.حالا پیتزا رو داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه‌.حالا پیتزای ما آمادست نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.